reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Justyna to super,że z Emilką wszystko dobrze. No wagę ma niezłą ,widać dobrze Ją karmisz :D i fajnie,że była aktywna,bo moja całe usg przespała i mam niedosyt (tyle,że się uśmiechnęła chociaż);)
Emilka wagę ma super za to ja przytyłam 300g od ostatniej wizyty. Widać wyciąga ze mnie ze tak mało przybieram na wadze. I te ustka. Szkoda ze mi zdjęcia nie zrobiła. Mialam wrażenie ze usta jak u Angeliny Jones[emoji7]

reklama
Dziewczyny... od pewnego czasu mam mega sucha skore. Wszedzie. Codziennie sie smaruje. Balsamem, oliwka. Moj brzuch jest suchy a teraz widze tez, ze mam suche rece... tragedia jakas :( co na to ? Moj ukochany nivea ktory zawsze pomagal teraz nie daje rady.

p19u9jcg81ehxczt.png

A czytalas na srokao? Poleca Babydream fur Mama ,wprawdzie nie probowalam,ale chyba sie skusze.

Oj szkoda,ja poki co mam jeszcze moj ulubiony olej kokosowy i do tej pory nie mialam problemow,zobaczymy pozniej.
Ja mialam biooil ale mam wrażenie że przestał mi nawilzac skórę i teraz mam oliwek z lirene i jest dla mnie super. Pewnie starczy mi już do końca ciazy

A tak z innej beczki jaki ja mam dzis dzien spalam w ciagu dnia 2,5 godziny ,normalnie kapec ,nalesnik.Wrocilo mi zmeczenie z 1 trymestru :baffled:Do tego snilo mi sie ,ze jestem instuktorem jogi i jakies dziwne pozycje wymyslalam:rolleyes2::rolleyes2:

reklama
Do góry