reklama
Mama-88
Zaciekawiona BB
Cudowne wieści [emoji7] Tylko się biedna zestresowałaś. Bardzo się cieszę [emoji4]słuchajcie Dziewczyny. tak jak wczoraj pisałam, byłam wczoraj na wizycie prywatnej u super specjalisty ( przyjmuje rownież w szpitalu ) , oglądnął płód, zrobił mu zdjęcie, zmierzył , wyszło mu ze jest za duży na 7 tydz, stwierdził 8 tydz., ale nie wyczuł tętna, stwierdził ze płód jest martwy i ze jest tego pewien. dał mi skier do szpitala, myślałam ze na jakieś dodatkowe badania. jak już mnie przyjęli na oddzał, założyli wenflon okazało się ze skierowanie było już na zabieg usunięcia ciąży. wpadłam w histerię, powiedziałam ze się nie zgadzam. wkurzona położna oddziałowa zawołała dyżurującego lekarza. powiedziałam mu wszystko od początku, zrobił mi dodatkowe usg. i co? ciążą żyje, tętno wali jak szalone. lekarz w szoku, położna w szoku. okazało się ze lekarz znalazł to , co mój zajebisty gin uznał wczoraj za martwy zarodek. a był to ( jak to mi lekarz wytłumaczył) twór z macicy z którego zawiązuje się łożysko. wczoraj gin zmierzył mi ten twór jako płód i stwierdził ciąże obumarłą. dodam że lekarz ma ogromną renomę, w szpitalu również. maleństwo żyje, widziałam je na usg, słyszałam tętno to 6 tydz 6 dzień, czyli 2 dni starsze niż myśliałam. to najlepszy przykład żeby nie wierzyć we wszystko co mówią lekarze ! i do końca mieć nadzieję ! dziękuję Wam Dziewczynki za rady, wsparcie wczoraj ! jestescie cudowne !
gaya11
Fanka BB :)
Wroniasta cudownie,że się nie dałaś . kochana odpoczywaj dużo i noł stres A temu doktorkowi to ja bym takiej siary narobiła,że sobie nie wyobrażacie !!!
A u mnie od rana super, ale chyba za dużo robiłam bo brzuch mnie zaczął boleć- więc teraz odpoczywam. Zdrówka wszystkim mamusiom i fasolkom
A u mnie od rana super, ale chyba za dużo robiłam bo brzuch mnie zaczął boleć- więc teraz odpoczywam. Zdrówka wszystkim mamusiom i fasolkom
Anulka.
Wroniasta mega wiadomość [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38] dziewczyny dobrze mówiły . Cieszę się , że się nie dałaś.
Madziarra gratki [emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Madziarra gratki [emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Monya81
Woroniasta....cieszę się okrutnie.
A lekarzowi nie odpuść , zaopiniuj go w necie gdzie się da, coby inne kobiety wiedziały, że wysuwa zbyt pochopne wnioski.
Co do reszty się nie odniosę bo mózg mi wyżarło. Jutro mam swoją wizytę i o niczym innym nie potrafię myśleć.
Jeśli chodzi o żarcie to mama takie mdłości teraz ze tylko frytki i kurczakburger sobie z nimi poradzą
Kochany mąż nie narzeka tylko pyta ile przywieźć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A lekarzowi nie odpuść , zaopiniuj go w necie gdzie się da, coby inne kobiety wiedziały, że wysuwa zbyt pochopne wnioski.
Co do reszty się nie odniosę bo mózg mi wyżarło. Jutro mam swoją wizytę i o niczym innym nie potrafię myśleć.
Jeśli chodzi o żarcie to mama takie mdłości teraz ze tylko frytki i kurczakburger sobie z nimi poradzą
Wroniasta strasznie sie ciesze dobrze ze nie dalas sobie zrobic tego zabiegu... A temu pojebanemu lekarzowi wykrzyczalabym wszystko w twarz przy pacjentkach... A w necie nie zostawilabym suchej nitki...! Skurwesyn chcial zabic Twoje dziecko!
Przepraszam za wyrazenia ale mnie trzesie jak sobie o tym pomysle...
wroniasta
co do lekarza to mu nie odpuszczę, obsmaruje go gdzie się da. dreszcze mnie przechodzą na myśl że to on mógł być dziś przez przypadek na dyżurze w szpitaluWoroniasta....cieszę się okrutnie.
trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę, obyś była jutro tak szczęśliwa jak ja dzisiaj a męża pogratulować !
Anabela82
słuchajcie Dziewczyny. tak jak wczoraj pisałam, byłam wczoraj na wizycie prywatnej u super specjalisty ( przyjmuje rownież w szpitalu ) , oglądnął płód, zrobił mu zdjęcie, zmierzył , wyszło mu ze jest za duży na 7 tydz, stwierdził 8 tydz., ale nie wyczuł tętna, stwierdził ze płód jest martwy i ze jest tego pewien. dał mi skier do szpitala, myślałam ze na jakieś dodatkowe badania. jak już mnie przyjęli na oddzał, założyli wenflon okazało się ze skierowanie było już na zabieg usunięcia ciąży. wpadłam w histerię, powiedziałam ze się nie zgadzam. wkurzona położna oddziałowa zawołała dyżurującego lekarza. powiedziałam mu wszystko od początku, zrobił mi dodatkowe usg. i co? ciążą żyje, tętno wali jak szalone. lekarz w szoku, położna w szoku. okazało się ze lekarz znalazł to , co mój zajebisty gin uznał wczoraj za martwy zarodek. a był to ( jak to mi lekarz wytłumaczył) twór z macicy z którego zawiązuje się łożysko. wczoraj gin zmierzył mi ten twór jako płód i stwierdził ciąże obumarłą. dodam że lekarz ma ogromną renomę, w szpitalu również. maleństwo żyje, widziałam je na usg, słyszałam tętno to 6 tydz 6 dzień, czyli 2 dni starsze niż myśliałam. to najlepszy przykład żeby nie wierzyć we wszystko co mówią lekarze ! i do końca mieć nadzieję ! dziękuję Wam Dziewczynki za rady, wsparcie wczoraj ! jestescie cudowne !
Boże jak cudownie!!!!!!!
wroniasta
dokładnie te same myśli mam co Ty kochana, na jego szczęscie ( i moje w sumie też ) nie miał dziś dyżuru w szpitalu . ale spoko, co się odwlecze.... zresztą jest internet, a koszalin to bardzo małe miasto, nie wiele tu jest przychodni i lekarzy więc takie negatywne opinie rozchodzą się szybkoWroniasta strasznie sie ciesze dobrze ze nie dalas sobie zrobic tego zabiegu... A temu pojebanemu lekarzowi wykrzyczalabym wszystko w twarz przy pacjentkach... A w necie nie zostawilabym suchej nitki...! Skurwesyn chcial zabic Twoje dziecko!
reklama
Daktyl2016
Wroniasta- wiedziałam że będzie dobrze Cudowne wieści !!