reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja juz w domu po wizycie. Pani doktor zadowolona, szyjka dluga zamknieta. Podejrzalysmy mala, serducho bije, posluchalysmy :) spojrzala na opis usg powiedziala ze dziecko,,raczej bedzie z tycj dlugonogich " ( nie bedzie kaczakiem ;) )
Waze 63.5 . Wychodzi na to ze w msc przybylo mi 2 kg... powiedziala ze dobrze. Ale ja jestem w szoku nigdy tyle nie wazylam. Ja wiem ze wody, dziecko te pol kilo ;) ze krew... ;) mam skierowanie na pod koniec marca na glukoze, na przeciwciala i na poczatku kwietnia bede miala zastrzyk z immunoglobuliny. I takie to o rewelacje :)
A az sie wzruszylam bo pokazala mi ja na usg. I przypomnialam sobie jak w listopadzie, grudniu pokazywala mi tylko taka mala plamke i szukalysmy raczek, nozek itp a teraz taaaakie duze ,,krówsko" ;) przekochane :) :*

p19u9jcg81ehxczt.png
Ile płacisz za zastrzyk?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak to jest z tym karmieniem?Jaki jest optymalny czas na karmienie piersia 3, 6miesiecy i jak potem przejść na mleko modyfikowane?Jakie firmy polecacie? Moze polecicie jakąś ksiażke lub bloga..cokolwiek.

Ja mam zamiar kupić książkę o tym wszystkim,o ciąży i opiece nad niemowlakiem. Nie wiem kiedy to przeczytam skoro teraz takie ładne pogody będą ;P

ZAJĄCZKU ja też mam równe 2 kg w tym miesiącu. W ogóle to mam 4 na plus ,2 od 17 do 21 tyg i 2 od 21 do dziś czyli 25tc. Czyli elegancko. Oby tak dalej

Ja będe starala się jak najdłużej karmić,może koło 1,5-2 lat pomyślę o odstawieniu.
Bloga polecam hafija.pl

To ja 1kg przytyłam w przez ten miesiąc

Ja mam zamiar kupić książkę o tym wszystkim,o ciąży i opiece nad niemowlakiem. Nie wiem kiedy to przeczytam skoro teraz takie ładne pogody będą ;P

ZAJĄCZKU ja też mam równe 2 kg w tym miesiącu. W ogóle to mam 4 na plus ,2 od 17 do 21 tyg i 2 od 21 do dziś czyli 25tc. Czyli elegancko. Oby tak dalej

Jak kiedy. Na lawce w parku na sloneczku ;)
Czyli ladnie nam to idzie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Od piątku boli mnie gardło :'( nic mi nie przechodzi. Aż mnie w uszach boli. Boże...

Glukozę będę mieć chyba jako ostatnia. 15 marca mam wizytę u gina i dopiero na tej wizycie jak to sam powiedział "uszczęśliwi" mnie.
Rodzę dopiero na koniec czerwca i dlatego jestem taka opóźniona ze wszystkim :-D ;-)

Czuję się kiepsko, ale jutro idę na brwi, a uwierzcie mi, że jak prawie pół roku siedzi się na L4 to jest to wydarzenie :-D

Muszę się zapisać na pazurki u nóg, ale wiecie co :p najpierw sama je trochę ogarnę, bo wstyd :-D :-D

Oglądałam dziś wózki. Lekkie nie istnieją albo ja jestem takim słabeuszem ;-)

reklama
Do góry