reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja juz w domu po wizycie. Pani doktor zadowolona, szyjka dluga zamknieta. Podejrzalysmy mala, serducho bije, posluchalysmy :) spojrzala na opis usg powiedziala ze dziecko,,raczej bedzie z tycj dlugonogich " ( nie bedzie kaczakiem ;) )
Waze 63.5 . Wychodzi na to ze w msc przybylo mi 2 kg... powiedziala ze dobrze. Ale ja jestem w szoku nigdy tyle nie wazylam. Ja wiem ze wody, dziecko te pol kilo ;) ze krew... ;) mam skierowanie na pod koniec marca na glukoze, na przeciwciala i na poczatku kwietnia bede miala zastrzyk z immunoglobuliny. I takie to o rewelacje :)
A az sie wzruszylam bo pokazala mi ja na usg. I przypomnialam sobie jak w listopadzie, grudniu pokazywala mi tylko taka mala plamke i szukalysmy raczek, nozek itp a teraz taaaakie duze ,,krówsko" ;) przekochane :) :*

p19u9jcg81ehxczt.png
Ile płacisz za zastrzyk?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak to jest z tym karmieniem?Jaki jest optymalny czas na karmienie piersia 3, 6miesiecy i jak potem przejść na mleko modyfikowane?Jakie firmy polecacie? Moze polecicie jakąś ksiażke lub bloga..cokolwiek.

Ja mam zamiar kupić książkę o tym wszystkim,o ciąży i opiece nad niemowlakiem. Nie wiem kiedy to przeczytam skoro teraz takie ładne pogody będą ;P

ZAJĄCZKU ja też mam równe 2 kg w tym miesiącu. W ogóle to mam 4 na plus ,2 od 17 do 21 tyg i 2 od 21 do dziś czyli 25tc. Czyli elegancko. Oby tak dalej

Ja będe starala się jak najdłużej karmić,może koło 1,5-2 lat pomyślę o odstawieniu.
Bloga polecam hafija.pl

To ja 1kg przytyłam w przez ten miesiąc

Ja mam zamiar kupić książkę o tym wszystkim,o ciąży i opiece nad niemowlakiem. Nie wiem kiedy to przeczytam skoro teraz takie ładne pogody będą ;P

ZAJĄCZKU ja też mam równe 2 kg w tym miesiącu. W ogóle to mam 4 na plus ,2 od 17 do 21 tyg i 2 od 21 do dziś czyli 25tc. Czyli elegancko. Oby tak dalej

Jak kiedy. Na lawce w parku na sloneczku ;)
Czyli ladnie nam to idzie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Od piątku boli mnie gardło :'( nic mi nie przechodzi. Aż mnie w uszach boli. Boże...

Glukozę będę mieć chyba jako ostatnia. 15 marca mam wizytę u gina i dopiero na tej wizycie jak to sam powiedział "uszczęśliwi" mnie.
Rodzę dopiero na koniec czerwca i dlatego jestem taka opóźniona ze wszystkim :-D ;-)

Czuję się kiepsko, ale jutro idę na brwi, a uwierzcie mi, że jak prawie pół roku siedzi się na L4 to jest to wydarzenie :-D

Muszę się zapisać na pazurki u nóg, ale wiecie co :p najpierw sama je trochę ogarnę, bo wstyd :-D :-D

Oglądałam dziś wózki. Lekkie nie istnieją albo ja jestem takim słabeuszem ;-)

reklama
Do góry