reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja planuje pracować do połowy lutego - potem będę miała ferie a po feriach l4 [emoji16] nie mogę się doczekać [emoji4]

3jgxugpjvb0m6657.png

reklama
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj robiłam badania które zlecił mi lekarz i masakra wydałam ponad 200zł. A to dopiero początek wydatków..:/ Czekają mnie jeszcze badania prenatalne.

O kurcze Caixa a co dokładnie robiłaś? Tez mnie to czeka ale jeszcze nie sprawdzałam ile to kosztuje. Ile masz lat ? Prenatalne powyżej 35 lat są free [emoji4]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio pracowalam do samegp konca. Troche musialam. Ale bylam krocej w pracy tak do 6godz. Teraz szef pewbie pomysli ze tez tak bedzie. Ale mysle zebgdzie od lutego zrobie sobie wolne :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Caixa ja też dostałam taki pakiet badań za które zapłacę około 200 zl . Prenatalne będę miała za darmo bo jestem 35 +
Emka ja też chciałam dłużej pracować ale nie czuję się najlepiej

Zmykam do pracy !

Caixa ja też dostałam taki pakiet badań za które zapłacę około 200 zl . Prenatalne będę miała za darmo bo jestem 35 +
Emka ja też chciałam dłużej pracować ale nie czuję się najlepiej

Zmykam do pracy !
No tak a aptece może być ciężko.
Ja średnio 6 h i większość czasu siedząc .

3jgxugpjvb0m6657.png

reklama
Do góry