Heda
Fanka BB :)
To tak nie ładnie dziewczyny z tobą pojechały. Wiadomo że masz leżeć, ale moim zdaniem wystarczy te 90% czasu w łóżku. Jak wstaniesz 3 razy po 15 min to nic się nie stanie ani tobie ani dzidzi w brzuszku. Nawet w szpitalu do toalety trzeba chodzić. A to przecież oczywiste że dzieciaka głodnego nie zostawisz. I jak mąż da radę wam zrobić obiadek to super a jak nie to jest mnóstwo dań do przygotowania w 20 min. A przy gorszym dniu i pizza starczy. Dasz radę. Odpoczywaj kieruj się swoim instynktem a nie tym co ktoś ci mów, szczególnie ktoś kto nie jest ani nie był w takiej sytuacji.Hmm..ja zabijam dziecko w brzuchu bo wyszlam ze szpitala z obietnica, ze bede lezec! A wstaje dupke dzieciakom wytrzec czy podac obiad..wiec jestem nie powazna bo dzrcko w brzuchu ma byc najwazniejsze a moja niespelna 3 latka sama sobie przez 9h da rade ze wszyskim [emoji32] nwm zrobi kupe i co mam jej kazac isc z dupa do mnie i potem tkumaczyc gdzie wywalic i jak umyc raczki by nie nalac do rekawow? Albo zywic suchym prowiantem caly dzien..?
A co z moim zalatwianiem? Basen beda dzieci nosic czy mam trzymac kolo lozka pelny bo nie rozumiem
W kazdym.badz razie sie da a ja jestem ZUA [emoji23]
Pow im ze chetnie przyjme kogos chetnego do pomocy i nawet tylek moga mi podcierac to sie nikto nie zglosil..
Tak wiec sie wypisalam z grupy bo odstaje od standardu
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom