reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Aktualizacja tabeli:
cc513d4922769eaa5fbf49de0a2f6343.jpg

Informacje uaktualniam na podstawie wątku Wizyty i badania... oraz wiadomości prywatnych.

Póki co idziemy zgodnie z demografią.
10 dziewczynek i 9 chłopców.

oar8pg4n1kii9v0d.png
Wow, ile z Was zna juz płeć...zazdroszczę [emoji6] Ja z utęsknieniem czekam na wizytę 25.01. i wtedy mam ogrooooomną nadzieję też dowiedzieć się, kto pływa w moim brzuszku[emoji5]

reklama
Aktualizacja tabeli:

Informacje uaktualniam na podstawie wątku Wizyty i badania... oraz wiadomości prywatnych.

oar8pg4n1kii9v0d.png
To ja poprosze o dopisanie mojej skromnej osoby ;)

Marzenia: dziewczynka
Przeczucia: dziewczynka
Chinski kalendarz: dziewczynka
Inne zabobony: dziewczynka

Na usg czekam z utesknieniem [emoji16] ps. W chinskim kalendarzu w 1 ciazy mi sie sprawdzilo :D

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Właśnie chodzi o to że mój mąż ma tylko taki szampon na receptę to nie będę ryzykować. Puki co zrobiłam mu maseczkę z oleju kokosowego i porządnie wymyłam ale nie na wiele się to zdało. Będę musiała jutro kupić jakiś szampon przeciwłupieżowy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny podpowiedzcie mi jak mam wyjaśnić swojej córce 5 lat jak wyjdzie z brzuszka dziecko....pustka w głowie :/ Nelka dopytuje i to.niemalże wszystko.chce wiedziec i nie ma opcji wymigania od pytania. Tylko ze musze tak wyjasnic zeby później nie miala jakiś wizi ze mame to boli i żeby nie przeżywała ze przyjście dziecka na swiat to dlamnie cos strasznego ...hyyyy no tak na rozum 5 latki :/ jak macie jakies fajne ksiazeczki dla dzieci w tym wieku to tez poprosze tytuły. :)

5djylbetecfse5n6.png

Aktualizacja tabeli:

I

oar8pg4n1kii9v0d.png
poproszę i mnie wpisać. U mnie jest wszędzie chłopiec. Tymek. Wiek z usg o tydzień starszy niż termin z okresu, czyli 21. Prenatalne mam 17.01 więc zobaczymy :)

reklama
Do góry