reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Aktualizacja tabeli:
cc513d4922769eaa5fbf49de0a2f6343.jpg

Informacje uaktualniam na podstawie wątku Wizyty i badania... oraz wiadomości prywatnych.

Póki co idziemy zgodnie z demografią.
10 dziewczynek i 9 chłopców.

oar8pg4n1kii9v0d.png
Wow, ile z Was zna juz płeć...zazdroszczę [emoji6] Ja z utęsknieniem czekam na wizytę 25.01. i wtedy mam ogrooooomną nadzieję też dowiedzieć się, kto pływa w moim brzuszku[emoji5]

reklama
Aktualizacja tabeli:

Informacje uaktualniam na podstawie wątku Wizyty i badania... oraz wiadomości prywatnych.

oar8pg4n1kii9v0d.png
To ja poprosze o dopisanie mojej skromnej osoby ;)

Marzenia: dziewczynka
Przeczucia: dziewczynka
Chinski kalendarz: dziewczynka
Inne zabobony: dziewczynka

Na usg czekam z utesknieniem [emoji16] ps. W chinskim kalendarzu w 1 ciazy mi sie sprawdzilo :D

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Właśnie chodzi o to że mój mąż ma tylko taki szampon na receptę to nie będę ryzykować. Puki co zrobiłam mu maseczkę z oleju kokosowego i porządnie wymyłam ale nie na wiele się to zdało. Będę musiała jutro kupić jakiś szampon przeciwłupieżowy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny podpowiedzcie mi jak mam wyjaśnić swojej córce 5 lat jak wyjdzie z brzuszka dziecko....pustka w głowie :/ Nelka dopytuje i to.niemalże wszystko.chce wiedziec i nie ma opcji wymigania od pytania. Tylko ze musze tak wyjasnic zeby później nie miala jakiś wizi ze mame to boli i żeby nie przeżywała ze przyjście dziecka na swiat to dlamnie cos strasznego ...hyyyy no tak na rozum 5 latki :/ jak macie jakies fajne ksiazeczki dla dzieci w tym wieku to tez poprosze tytuły. :)

5djylbetecfse5n6.png

Aktualizacja tabeli:

I

oar8pg4n1kii9v0d.png
poproszę i mnie wpisać. U mnie jest wszędzie chłopiec. Tymek. Wiek z usg o tydzień starszy niż termin z okresu, czyli 21. Prenatalne mam 17.01 więc zobaczymy :)

reklama
Do góry