reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Daktyl jeśli chodzi o Głąbowskiego to u niego zaczynałam diagnostykę, ale później miałam wrażenie,że chciał wyciągnąć ode mnie jak najwięcej kasy i zwlekał z wywołaniem owulacji . Wychodziłam od niego zdołowana , zamiast pozytywnie nastawiona . Posłuchałam mojej endokrynolog, która też przyjmuje w Medicoverze i zmieniłam na dr.Brelika i bam za pierwszym razem udało się ! Dakty można powiedzieć,że się musimy gdzieś sporo mijać :szok:

reklama
Natalia oczywiście że jest i będzie dobrze. Nie martw się na zapas. Ja też byłam 9 dni na antybiotyku ale lepsze to niż miały by bakterie robić spustoszenie. Rozumiem Cie, ale pamiętaj. Pozytywne myślenie włączamy.

Biedronka chyba tak ;-)
Ja Głąba uwielbiam i nigdy tak o nim nie pomyślałam wręcz przeciwnie odwlekal badania bo kasa, a ja się wkurzalam że działa jak powolna pipa. I sama wymuszalam. Za to co do dr. Brelika doprowadził mnie kiedyś do stanu histerii więc, wiesz jak jest ;-)

Dzięki dziewczyny już się ogarniam [emoji16][emoji8]

w4sqskjo5hsjfnhu.png

Daktyl no widzisz tak właśnie jest,byle dzieciaczki były zdrowe :-) Jeśli chodzi o panikarstwo to ze mną jest problem,a dr Brelik zawsze mnie uspokaia :-) Może się kiedyś w Medicoverze spotkamy :p Daktyl na kiedy masz termin?

oar8ugpjafqeooh5.png

Dziewczyny jak to jest z tymi ruchami. Jestem w połowie 19 tc i czasami czuję takie delikatne pykanie w środku albo lekkie smyranie jak przyłożę rękę do brzucha ale nie mam pewności że to moja dzidzia a nie wspominane wcześniej "wewnętrzne cibąki". Na tym etapie myślałam że dostanę porządnego kopniaka a tu cisza. Napiszcie proszę jak to wygląda z waszego doświadczenia.

Biedronka a mnie Glabowski, po badaniu zawsze "piątkę" przybijamy ;-)
Jestem jego wieloletnią pacjentka i kiedyś mi nawet powiedział że on inaczej patrzy na mnie przez ten pryzmat "wspólnych" lat, dużo przeszliśmy z mężem a on zawsze stał z boku mnie ściskal w największej tragedii a męża trzymał za ramię....
Częściej jestem w Vitro.
Termin mam na 21.06

Mamy taki sam termin!!!! Super :-) a to całkiem zmienia postać rzeczy,bo to długaa znajomość:-) Wiesz ja byłam jego nową pacjentką. Jednak jestem mu wdzięczna,że położył mnie do szpitala i zaczął porządną diagnostykę.

oar8ugpjafqeooh5.png

reklama
Dziewczyny pocieszcie mnie! [emoji24] brałam tą hydroksyzyne dzisiaj w szpitalu po przyjęciu dozylnie i dwie tabletki jedna rano i wieczorem i niby lekarz mówił że jest ona bezpieczna ale wiecie jak jest

w4sqskjo5hsjfnhu.png
Oczywiście że bedzie dobrze! Lekarze wiedzą co robią, ja na poczatku ciąży bralam antybiotyk i tez mialam obawy, ale leprzy antybiotyk niż choroba i powklania po niej.

5djylbetecfse5n6.png

Do góry