reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka nie widać moje suwaczka ? Mam dodanego na kompie i aplikacji ,dziwne....
Mam 32 no prawie 33 lata , jestem ze Szczecina . To mój pierwszy bobasek ;) Jeszcze nie wiemy jaka płeć, bo na pierwszych badaniach genetycznych jakoś nie mieliśmy do tego głowy, tym bardziej,że lekarz nie potrzebnie mnie nastraszył,że serduszko za wolno bije :(.
Z moim M sprawy mają się w miarę dobrze, dopóki mnie nie wkurzy z jakimiś drobiazgiem :realmad:, ahh te nasze hormony:p

reklama
Dziewczyny pytanie do tarczycowych, czy przy braniu leków tsh wam spadło i się utrzymuje?
Miałam 4,4 potem spadło do 1,6 a teraz odebrałam wyniki i 3 :(
Denerwuje się, czy to normalne u Endo będę dopiero w czwartek

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Mi spadały z 4.9 teraz miałam 1. Dopiero w lutym idę na kontrolę to Ci powiem czy się utrzymuje ;)
a bierzesz większe dawki ? Bo w ciąży jest zwiększone zapotrzebowanie. Ja brałam najpierw 5x50 i 2x75 a teraz już 7x75.

p19u9jcg81ehxczt.png

Majka nie widać moje suwaczka ? Mam dodanego na kompie i aplikacji ,dziwne....
Mam 32 no prawie 33 lata , jestem ze Szczecina . To mój pierwszy bobasek ;) Jeszcze nie wiemy jaka płeć, bo na pierwszych badaniach genetycznych jakoś nie mieliśmy do tego głowy, tym bardziej,że lekarz nie potrzebnie mnie nastraszył,że serduszko za wolno bije :(.
Z moim M sprawy mają się w miarę dobrze, dopóki mnie nie wkurzy z jakimiś drobiazgiem :realmad:, ahh te nasze hormony:p
Jest! Jest! To coś u mnie zaćmiło. No jo z tymi facetami... Planujecie więcej dzieci? Gdzie pracujesz?

Ja mam wybraną położną, to jest moja koleżanka i była u wielu naszych znajomych. Akurat pracuje w szpitalu, w którym chcę rodzić. Teraz nie ma już rejonizacji i można wybrać kogo się chce.
Wiec jeśli się wcześniej wybierze swoją to nie ośrodek przysyła położną. No i oczywiście umawia się kiedy ma przyjść [emoji4] Raz przed porodem i potem trzy razy. Wszystko na nfz.

Siedzę w necie i szukam koszul do karmienia, szlafroka, śpiwórka... jakie to fajne! [emoji7]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja zawsze chciałam dwójkę , ale jak się nam ułoży pod względem finansowym to zobaczymy . Jest trochę ciężko, ale w obliczu moich problemów hormonalnych nie mieliśmy zbytnio wyboru. Ja pracuję w biurze, ale raz w tygodniu są takie nerwy i przesiadywanie do 10-12h,że już miałam dość. Co prawda pracodawca zmniejszył mi ilość godzin, ale i tak było mi już ciężko.

Ja jutro będę się zapisywać do szkoły rodzenia, bo jest możliwość bezpłatnej i to w szpitalu, w którym chciałabym rodzić :)Mam nadzieję ,że zdążę. Ja połówkowe będę mieć w lutym i po nim ruszam pełną parą z wyprawką :D

Ja jutro będę się zapisywać do szkoły rodzenia, bo jest możliwość bezpłatnej i to w szpitalu, w którym chciałabym rodzić :)Mam nadzieję ,że zdążę. Ja połówkowe będę mieć w lutym i po nim ruszam pełną parą z wyprawką :D
Tez miałam czekać do połówkowych a tymczasem czekam.... ale na paczki z rzeczami dla malucha[emoji4]

reklama
Do góry