U
reklama
Jak dla mnie fotelik 0-13 jest bardzo wazny... Dziecko choruje np i trzeba jechac do lekarza i wtedy biegac po znajomych i pozyczac? Uzywany maxi cosi mozna kupic za grosze... Jak policja zatrzyma do kontroli i bedziecie jechały z dzieckiem bez fotelika to mandacik od razu...
Monya81
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży ruchy poczułam w 21 tc. Miałam łożysko na przedniej ścianie. Tak więc nie stresujcie się.
Ja mam fotelik po synku z kompletu 3w1 peg Perego. Z atestem. Syn jeździł w nim do 14 mca. Muszę tylko wkładkę dla noworodka znaleźć
Ja mam fotelik po synku z kompletu 3w1 peg Perego. Z atestem. Syn jeździł w nim do 14 mca. Muszę tylko wkładkę dla noworodka znaleźć
karina88
yesenia ja też się nie umiem wbić; ) a ruchy czuje delikatne ale nie codziennie. Chyba jeszcze za wczesnie.
co do przewożenia dziecka to na pewno nie wolno w gondoli. Ja tez z tych swirow co na foteliku nie oszczędzają i wolę sobie czegoś nie kupić ale jazda ma być bezpiecznq. I tez w okolicznych szpitalach wymagany jest fotelik przy wyjsciu, chyba że mieszkasz blisko to można w gondoli i na nogach. My pierwsza trasę z synkiem mieliśmy 800km do Polski na chrzest jak miał 6 tygodni, teraz tez tak będzie więc musi być bezpiecznie i wygodnie.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
co do przewożenia dziecka to na pewno nie wolno w gondoli. Ja tez z tych swirow co na foteliku nie oszczędzają i wolę sobie czegoś nie kupić ale jazda ma być bezpiecznq. I tez w okolicznych szpitalach wymagany jest fotelik przy wyjsciu, chyba że mieszkasz blisko to można w gondoli i na nogach. My pierwsza trasę z synkiem mieliśmy 800km do Polski na chrzest jak miał 6 tygodni, teraz tez tak będzie więc musi być bezpiecznie i wygodnie.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka.
O kurczę [emoji54] pierwsze słyszęDziewczyny a wy zamawiacie sobie położna, która po ok 20tc przychodzi do domu? U mnie w mieście to bardzo popularne , ale nie widzałam , żeby którąś z was o tym wspominała.
reklama
Zając Czerwcowy
Nieeee pierwsze słyszęDziewczyny a wy zamawiacie sobie położna, która po ok 20tc przychodzi do domu? U mnie w mieście to bardzo popularne , ale nie widzałam , żeby którąś z was o tym wspominała.