reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Przy infekcji raczej nie powinno byc brazowego śluzu. Ja z córką jak bylam w ciąży to czesto jakieś dziadostwo lapalam i nigdy moj śluz niebyl zabarwiony na brązowo. I tylko globulki mi przepisywał.
Teraz w ciąży mam czasami taki śluz podbrawiony ale to prawdopodobnie przez miesniaka ktorego mam. Podkrwawia czasami,

5djylbetecfse5n6.png
No mi się tez zdaje że to dziwny kolor. Ja bym się upewnila jednak u lekarza.
Ja po globuklach mam zazwyczaj na żółto podbarwiony. Albo mocno biały. Zalezy od kolory tabletki[emoji12]

reklama
O kurde. To może od przytulanek jeszcze coś tam się oczyszcza. Przedwczoraj się pokusiliśmy. Jak do czwartku nie przejdzie to powiem na wizycie.

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Myślę ze nawet jak przejdzie to powinnaś powiedziec o tym lekarzowi. :-). Moze jakies naczynko pękło i dlatego ten brazowy kolor.

5djylbetecfse5n6.png

Współczuję Wam tych infekcji. Wiem jakie potrafi to byc upierdliwe. Na studiach nie mogłam pozbyć się dziadostwa. Wracało jak bumerang po 2-3 tyg ciszy. Mimo leczenia równoległego partnera. Chyba 2 lata się męczyłam. W ciąży natomiast spokój. Nawet jak pessar miałam to wszyscy gadali uważaj zaraz cos załapiesz - ale na szczęście nic się nie przyplątało.

U mnie idylla. Cera, piękna, włosy piękne, humor znakomity , tryskam energią i dobrym humorem. 1 kg na plusie. Chyba 2 trymestr zagościł porządnie.
Co do ruchów to ja pierwsze smyrnięcia poczułam w 16 tc. Potem prawie tydzien ciszy. Od kilku dni czuję codziennie, ale o rożnych porach i w różnych sytuacjach więc ciezko mowić o regularności.

Zdrowia chorym, chęci zdrowym!

oar8pg4njiayxtbm.png

Kurde ja to muszę być głupia [emoji28]
Bo zgodnie z zasadą ze głupi ma szczęście to ja muszę byc debilką [emoji12] udało mi się wczoraj upolować na Olx fotelik x-landera z adapterami i folią [emoji4] do mojego wózka za..... 55 zeta [emoji2]odbiór osobisty 10 minut ode mnie [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

Justyna mnie też od razu dzidziol pukał od środka a nie myział. To napewno to[emoji3]

Umówiłam się na jutro do fryzjera. Muszę już obciąć te kłaki bo patrzyć nie mogę

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Kurde ja to muszę być głupia [emoji28]
Bo zgodnie z zasadą ze głupi ma szczęście to ja muszę byc debilką [emoji12] udało mi się wczoraj upolować na Olx fotelik x-landera z adapterami i folią [emoji4] do mojego wózka za..... 55 zeta [emoji2]odbiór osobisty 10 minut ode mnie [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png
Super sprawa. Ja kupie coś nowego jednak. Pierwsze i jak mi się zdaje ostatnie dziecko wiec będzie miało nowy wozeczek

reklama
cześć dziewczyny!
Spróbuję od nowa wciągnąć się w Wasz wątek chociaż tyle piszecie, że nie wyrabiam czytać j nie umiem nigdy się wbić w temat;)

Majka_km6 pisałaś o tych uplawach- ja tak miałam właśnie po stosunku, chociaż zaraz po to było mocno różowe a nawet czysta krew, przerazilosmy się ale na drugi dzień miałam wizytę i babka powiedziała, że wszystko w porządku i tak może się dziac. Ale stracha mialam.

A te infekcje u Was to jak się objawiają? Bo od jakiś 3 tygodni straszny dyskomfort czuję w dolnych partiach i nie wiem czy to może być jakaś bakteria, czy co? Wizytę mam 15go ale w De a jestem w Polsce i chyba nie dojadę na 15 wiec pójdę sobie tutaj prywatnie...

Anulka, gratki takiego udanego zakupu:)) ja wszystko mam po starszym synku, ma 1.5 roku to jeszcze nawet modne i z atestami,nie będziemy nic kupowac. No jakieś kocyki i pościele żeby drugie miało swoje;)

a co do ruchów to ja też odczuwam mizianie ale już coraz wyrazniejsze. No i strasznie mi brzuch przez święta urosl, aż się boję stanąć na wadze;))

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry