U
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Podajmy sobie rękę mi też wraz z 12 tyg ustąpił nawet ból głowy, śpię nawet troszkę lepiej a i z tym jedzeniem też się unormowalo. Także ani płci, ani ruchów ani jakiś objawów. O byśmy w zła godzinę nie powiedziały bo zaczną nam się objawy że zdwojoną siła...
Rybcia2309
Mi też byłam pewna prawie 2 tyg temu a teraz ciszaMi się ze 2-3 razy wydawało, ze czuję, ale nie jestem pewna czy to to. A dodatkowo mam łożysko na przedniej ścianie, więc ono działa jak poduszka, co dodatkowo nie ułatwia szybkiego czucia ruchów. Mamy jeszcze czas na czucie ruchów, w pierwszej ciąży pamiętam, ze pierwsze ruchy poczułam, takie, ze wiedziałam, ze to jest to w 19 tyg., dokładnie 18t3d.
Cudny pomysł to już wiem co kupię matko jak tu dotrwać do USG 29 koszmar normalnieNo właśnie pomysł jest, ale nie ma odniesień do konkretnej koszulki. Chyba zamówię właśnie druk na gładkiej.
Tak tez zrobiłam po pierwszym porodzie. Słyszałam , że starsze rodzeństwo powinno cos dostać od nowonarodzonego, a ja nie chciałam ich przekupywać gadżetami.
Każde dostało koszulkę "Kocham moją najstarszą/starszą siostrę/ starszego brat"
Z podpisem -imię nowego przybysza. Dzieciaki były zachwycone. Do tej pory mają te koszulki choć juz nich powyrastali.
Gratuluję i zazdroszczę że już wiesz nigdy dotąd jak byłam w ciąży tak nie czekałamHej dziewczyny. Ja też po wizycie w 15t5d. DZIEWCZYNKA! Powiem Wam zawsze chciałam mieć córkę ale jak się dziś dowiedzialam to przez chwilę poczułam taki zal ze to nie chłopczyk jednak. Ale aż głupio mi samej że tak poczułam przecież to pierwsze dziecko i do tego tak długo się staraliśmy. Ale wokół mnie sami chłopcy się rodzili i siostra ma dwoch których kocham jak swoich i jakoś tąk mi się ubilo w głowie że będę mamą chłopca. Ale zdałam sobie sprawę z moich pragnień dopiero jak mi powiedziala ze to na 95proc dziewczynka. Tak to zawsze mówiłam że chce dziewczynkę ale myślałam że pewnie będzie odwrotnie więc trzeba się przyzwyczaić do chłopca. Najważniejsze że duża i zdrowa. Waży ponad 150gram i ślicznie dziś skakala i machala rączkami. I taka jestem dumna że tak pięknie rośnie. Dziewczynki są ponoć silniejsze dlatego przytrzymala moje kłopoty bóle krwawienia itp. Od jutra zmieniam sposób myślenia muszę nastawic się na "dziewczynskie" rzeczy ale zbyt różowo na pewno nie będzie. Mąż się za to bardzo cieszy z córki. A mój tata już dawno nie slyszalam takiej radości u niego. Teściowa i moja mama też zadowolone babcie [emoji2] teściowa ma już wnuków więc czekala na wnuczke a moja mama uważa że najważniejsze mieć córkę bo ona ma mnie i ja zawsze jej pomogę i można na mnie liczyć i chciała dla mnie córki. Może jutro wrzucę zdjęcie. Ważne że dla dziewczynki imię mamy a dla chlopca byłby problem. Dobranoc!
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
madziarra21
Aleinadd rozumiem Cię doskonale z tą płcią. Ja mam w domu córcie i w podświadomości gdzieś liczyłam na chłopaka Ale jakoś zawsze mi sie wydawało, że będę miała dwie córki. A jak sie dowiedziałam na usg ze synek... takie mega mieszane uczucie. Ale już sie chyba przyzwyczaiłam, że będzie Kubuś.
Co do ruchów to już chwila moment. Podejrzewam, że w sylwestra już każda z nas będzie obkopywana przy toaście od środka
Co do ruchów to już chwila moment. Podejrzewam, że w sylwestra już każda z nas będzie obkopywana przy toaście od środka
Bellax123!
Dziewczyny właśnie sobie lenichuje w łóżku i położyłam sobie łapkę na brzuchu tam gdzie jest bobas. i czułam moje tętno ( od zawsze tak mam) więc ręką cały czas czuła rytmiczne ruchy i nagle poczułam taki delikatne muśniecie w te rękę w innym miejscu i koniec. Potem zaczęłam zaczepiać brzuch i znowu to muśniecie. Ale nie czułam tego od środka tylko w te dłoń. Myślicie że to ruchy bobaska ?
Może być ja czuję takie pukanie. A słuchajcie jak to jest z tym łożyskiem. W 12 Tczew powiedzieli mi że mam na przedniej ścianie a teraz że za nisko. O co chodzi z tym wedrowaniem? Dalej mam na przedniej ścianie tylko że za nisko?
jo83
I ja bede miec dziewczynke ,Ale jeszcze nie chce sie nastawiac ,zeby przypadkiem pozniej nie okazalo sie,ze to jednak chlopiec .Dzis mnie czeka mega dzien ,prezenty dla calej rodziny.Zwlekalam bo nie czulam sie na silach,a to juz zaraz gwiazdka Ahh zyczcie mi powodzenia! Milego dnia mamusie
Anulka.
Hi hi baloniki[emoji38] to ja się czuję jak ten balon Zeppelin [emoji28]witam nowe mamy Judzia gratuluje badan ,jo83 zobacz sobie galerie zdjęć z brzuszkami ,duzo dziewczyn brzuszki ma jeszcze male , każda z nas jest inna ,ale już niedługo będziemy wszystkie wyglądać jak baloniki
Moje plany na dzisiaj to wizyta u gina a potem zakup spodni ciazowych [emoji4]Dzień dobry w ten sobotni poranek u nas londyńska mgła. Maz pojechał do pracy a ja dziś leniuchuje a wieczorem kino i Gwiezdne wojny A Wy jakie plany ?
Ja już czuję i dzięki temu mocno się uspokoilam [emoji9]Dziewczyny czujecie już ruchy???
Witam nowe Czerwcóweczki
Gratuluję udanych wizyt [emoji179]
Buziaki na sobotę [emoji182][emoji182][emoji182]
reklama
Gemmina
Cześć!
Gratuluję udanych wizyt!
A ja właśnie jadę na chrzciny [emoji5]
Wczoraj do północy piekłam ciasto, bo zapomniałam wcześniej... mąż się śmieje, że nasze dziecko będzie mega zapominalskie [emoji1]
Ja też już chcę czuć ruchy! To 14 tydz, więc jeszcze chyba poczekam. Choć raz wydawało mi się, że coś czuję.
Miłego dnia, dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt!
A ja właśnie jadę na chrzciny [emoji5]
Wczoraj do północy piekłam ciasto, bo zapomniałam wcześniej... mąż się śmieje, że nasze dziecko będzie mega zapominalskie [emoji1]
Ja też już chcę czuć ruchy! To 14 tydz, więc jeszcze chyba poczekam. Choć raz wydawało mi się, że coś czuję.
Miłego dnia, dziewczyny