Czekamy i trzymamy kciuki!Eh.. Kolejka u gina masakra.... Dlugo trzyma pacjentki co w sumie ppwinnonmnie cieszyc. Pierwszy raz jestem u tej lekarki.. Jeszcze jedna ciezarna przedemna..
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
reklama
venus27
Fanka BB :)
Mi jednego dnia z rana testy wychodziły białe ale coś dziwnie się czułam i pojechałam po inny test. Wieczorem zrobiłam strumieniowy z rossmana sprzedawany po 2 i wyszła ładna druga kreska a następnego dnia z rana ten sam ciut grubsza i kolejnego dnia dopiero zwykłe testy wychodziły.
W którym dniu cyklu? To mnie pocieszylas ...
anika84
Cześć Dziewczyny!
Kum trzymam kciuki ! Ja idę w piątek i będę miała podobnie jak Ty dzisiaj bo 6w5d i zamierzam zobaczyć serduszko
Ja właśnie wróciłam z moim półtoraroczniakiem z zajęć było malowanie kasztanów farbami i zabawa na maxa ale jesteśmy cali w farbach a w aucie mi już padł wiec mamy drzemkę kolorową
Kum trzymam kciuki ! Ja idę w piątek i będę miała podobnie jak Ty dzisiaj bo 6w5d i zamierzam zobaczyć serduszko
Ja właśnie wróciłam z moim półtoraroczniakiem z zajęć było malowanie kasztanów farbami i zabawa na maxa ale jesteśmy cali w farbach a w aucie mi już padł wiec mamy drzemkę kolorową
pamazelka
Początkująca w BB
Witajcie wszystkie czerwcowe mamusie. Obserwowałam Wasze wypowiedzi i postanowiłam się do Was przyłączyć Termin wg pierwszego dnia od ostatniej miesiączki wyliczyłam na 8.06.2017. Do lekarza idę w poniedziałek i mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie dobrze A może zobaczę serduszko...
Ja tak samo! Idę jutro i będzie 6w5d strasznie chciałabym serduszko ale liczę chociaż na zarodekCześć Dziewczyny!
Venus wyszedł mi w 29dc wieczorem ale tak na prawdę wszystko zależy od dnia owulacji, zapłodnienia i zagnieżdżenia.
Chce, che, od początku wiedziałam że ma nadzieję
reklama
venus27
Nieeeeeeeeee. Mam już w domu
NieeeeeeeNieeeeeeee Mam juz