reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

kurcze uważaj z tymi kąpielami :( długie , ciepłe kąpiele są wręcz zakazane w ciąży :( dla mnie to też ból, kąpię się w letniej wodzie, expresowo wręcz, a kiedyś uwielbiałam długie leżenie w wannie
Ja słyszłam, że wszytko jest ok jeśli temperatura nie przekracza 38 ° .

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Dziewczyny czy po długiej ciepłej kąpieli tez wam się tak słabo robi? Mi ostatnio często jest słabo np. W sklepie, kościele, ale po kąpieli to dosłownie jakieś apogeum.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Dlugie cieple kapiele to jest to z czego nie potrafie zrezygnowac wiec poki wlasnie nie jest mi zle...
Zrezygnuj na jakis czas z kapieli.

m3sx9jcg8o411yy9.png

Chyba muszę zrezygnować , bo faktycznie zawsze źle się potem czuje. Uwielbiam kąpiel: dużo wody, babelki i muzyka .

f2w3skjoapwrgv7j.png
wytrzymaj jeszce parę miesięcy :) wrócą wszystkie zakazane i niemożliwe rzeczy - gorące kąpiele z bąbelkami, mocna poranna kawa, ulubione ale zakazane potrawy, spanie na brzuchu ( moja ulubiona pozycja ;) ) , sex w każdej pozycji itp

wytrzymaj jeszce parę miesięcy :) wrócą wszystkie zakazane i niemożliwe rzeczy - gorące kąpiele z bąbelkami, mocna poranna kawa, ulubione ale zakazane potrawy, spanie na brzuchu ( moja ulubiona pozycja ;) ) , sex w każdej pozycji itp

Oj Woroniasta...czuć na kilometr, że Twoje pierwsze dziecię[emoji12]

Może i wrócą, ale nie tak zaraz po porodzie.

oar8pg4ngmro558y.png

reklama
Przez pierwszych kilka tygodni a nawet miesięcy będziesz marzyła żeby wziąć prysznic , a kąpiel z bąbelkami to juz wygrana milion. Poza tym w połogu nie wolno.
Kawa o zakazane potrawy przy karmieniu tez moze być różnie.
Seks...troszkę czasu minie zanim zdecydujesz się tam wpuścić chłopa ;)
Spanie na brzuchu... Moje piersi były tak wielki i obolałe o nadmiaru mleka ze na brzuchu mogłam dopiero w okolicach 3 mcy po porodzie jak laktacja się unormowała.

Tak więc teoretycznie jeszcze tylko rok [emoji23]

oar8pg4ngmro558y.png

Do góry