Daktyl2016
Fanka BB :)
Justyna tak też mam. Nawet w pachwie iprawie zawsze prawa strona, choćby nawet w pachwinach. Chyba lamentuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie de nerwuj sie. Lepiej moec lekka nadczynnosc niz niedoczynnosc. Zbadaj hormony tarczycy.
Panie, a jak sobie radzicie ze zgagami? Jestem w szoku, że przyszły do mnie tak szybko, tym bardziej, że ledwo odzyskałam apetyt-jem bardzo mało ale nieco częściej.
Druga sprawa to WIECZNIE suche dłonie, najchętniej wsadziłabym je do miski z kremem na cały dzień piję dużo płynów, ale nie nadążam z kremowaniem... jakieś złote środki?
PyyychaDzien dobry milej niedzieli dzis u mnie na sniadanie pierogi z truskawkami, slodka smietana i cynamonem ot taka zachcianka
Ja nie oglądam ostatnio nic poza bajkami i komediami nie mam siły psychicznej na taki smutek i tak moje hormony dają popalićBardzo nie lubię takich filmów bo potem siedzę, rycze i myślę przez następne 3 dni. Na tak film muszę mieć nastrój a teraz moje hormony na to nie pozwalają [emoji6]
Zgadzam się na reklamie też dzisiaj beczalam
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To moze lepiej zostan dzisiaj w lozku... Nie ma co sie forsowac...Witam jeszcze z łóżka [emoji5] prawie 10 a ja jeszcze leniuchuje.
Niewiem czy sie mam martwić, od wczorajszego wieczora bolą mnie hyyy kości biodrowe. (Te wystające na brzuchu) nawet niewiem jak to opisac :/ jak chodze lub dotykam to boli ;( niewiem czy wczoraj w pracy nie przefarsowalam sie. Ale to tak dziwne miejsce boli :/ to tak troche jakbym miala zakwasy na brzuchu.