reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Bellax też przed chwilą skończyłam sprzątanie i zaraz zabieram się za pizze moją specjalność [emoji3]

Ja się mogę tylko cieszyć że u mnie w domu nikt nie pali[emoji4] ostatnio kupiłam sobie piwo bezalkoholowe i tak stoi w lodówce już trzeci tydzień bo mi sie odechcialo. [emoji5]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alez wpadne w szal po 10tym skoro juz sa przeceny [emoji7] juz bede po usg wiec bede szalala ;) pokaz skarpeteczki !

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja będę po połówkowym wpadała w szał[emoji38] dodałam w wyprawkowym.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Hejka! Zazdroszczę wam tej energii do sprzątania. Myśmy rano byli na zabawie mikołajkowej z męża pracy a potem już byłam tak zmęczona że tylko wyrko... Cycki mnie już męczą, cały czas bolą, drażni mnie to i brzuszek jakoś dzisiaj wyjątkowo ciąży. Co to będzie później...

Dziewczyny nie wiem co mam robić, od ok 3 dni strasznie mnie skóra swędzi. Robiłam dziś badania i wszystko wyszło w normach w tym tsh i ft3 i ft4. Wydaje mi się że odkąd biorę pregna plus zaczęło się to swędzenie. Czytałam że w ciąży jest cholestaza (zastój żółci) ale to dopiero 13 tydzień i chyba niemożliwe. Co robić odstawić ten suplement i iść do lekarza pierwszego kontaktu...?Ten suplement ma sporą dawke jodu a czytałam ze sa osoby uczulone na jod i moze to jest powodem. Nastepna wizyta u gina dopiero 19,12 a u endo 15,12. Nie zmieniałam proszku do prania a oliwka ktora stosuje nie dawala mi wczesniej zadnej alergii. Normalnie strasznie frustrujacy ten swąd :/

Rozpętałam przynajmniej tymi papierosami ciekawa dyskusje. Spoko. Fajnie się czyta różne opinie.

Ja jakoś nie potrafię jeszcze nic kupić dla malucha. Moze nadal to dla mnie szok. A może po prostu zawsze myślałam że takie zakupy będę robić z mężem i sama nie potrafię się na nic zdwcydowac[emoji20]

Jak siostra przyjedzie na moje urodziny to może z nią się wybiore na jakieś zakupy bo narazie nie mam nawet na to chęci. Coś jest ze mną nie tak?[emoji15]

f2w3rjjgfd8znk4b.png

Dziewczyny nie wiem co mam robić, od ok 3 dni strasznie mnie skóra swędzi. Robiłam dziś badania i wszystko wyszło w normach w tym tsh i ft3 i ft4. Wydaje mi się że odkąd biorę pregna plus zaczęło się to swędzenie. Czytałam że w ciąży jest cholestaza (zastój żółci) ale to dopiero 13 tydzień i chyba niemożliwe. Co robić odstawić ten suplement i iść do lekarza pierwszego kontaktu...?Ten suplement ma sporą dawke jodu a czytałam ze sa osoby uczulone na jod i moze to jest powodem. Nastepna wizyta u gina dopiero 19,12 a u endo 15,12. Nie zmieniałam proszku do prania a oliwka ktora stosuje nie dawala mi wczesniej zadnej alergii. Normalnie strasznie frustrujacy ten swąd :/
Wiesz co mnie tez czasem bardzo swedzi skora. Na piersiach, brzuchu, posladkach. Mysle ze to moze skora sie rozciagac i dlatego.

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Odstaw na kulka dni i zobacz czy jest różnica.

Tak gadamy o tym piciu a mi się śniło , że wypiłam dzis cała butelkę wina. Obudziłam się spocona jakbym conajmniej koszmar miała ;)

oar8pg4ngmro558y.png

Do góry