Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie swedzi skora np po mandarynkach..w ciazy moga uczulac rzczy ktore wczesniej nie uczulaly...z pierwszym dzieckiem jak zjaldma raz truskawki tak 2 tyg drapalam sie do krwi- doslownie! Dopiero jakies dermatolog odczulajace dal bo juz prawie skory nie mialam..Właśnie z tym swędzeniem skóry to rzeczywiście prawda bo często swędzi ale teraz normalnie nie da sie wytrzymać. Mi endo powiedziala jak juz pisalam wczesniej ze od 12 tyg. jod 200 jednostek a wit.D 2000 jedn. W poniedzialek bede do niej dzwonic moze cos poradzi.
Dziewczynki zapraszam na pizze domowej roboty [emoji3] jeszcze trochę zostało
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Na zgage złotego środka nie mam. Poprostu jem małe porcje ale to średnio pomaga.Panie, a jak sobie radzicie ze zgagami? Jestem w szoku, że przyszły do mnie tak szybko, tym bardziej, że ledwo odzyskałam apetyt-jem bardzo mało ale nieco częściej.
Druga sprawa to WIECZNIE suche dłonie, najchętniej wsadziłabym dłonie do miski z kremem na cały dzień piję dużo płynów, ale nie nadążam z kremowaniem... jakieś złote środki?
Na zgage złotego środka nie mam. Poprostu jem małe porcje ale to średnio pomaga.
A na dłonie to jeszcze więcej kremiku Polecam taki Rossmannowski krem z mocznikiem grubą warstwą na noc i na to rękawiczki ( takie zwykłe najzwyklejsze). Ja tego problemu nie mam ale moja siostra co zima ma rany na dłoniach od zimna. A ten sposób pomaga jej
O ja mam wiecznie suche dłonie. Nie pozostaje nam nic jak kremować.Te małe porcje na nic mi się nie zdają
A z kremikiem sprobuję, poki co na zmianę Ziaja z masłem kakaowym i Norwegiana, bo zawsze dawały radę, bo nigdy nie miałam większych problemow, a jednak ciąża potęguje u mnie wszystko.