reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja dzisiaj powiedzialam przyjaciółce ;) ma 3 miesiace mlodsza coreczke od mojego kacpra moze teraz tez sie zgramy[emoji14]

Fajnie miec dzieci w podobnym wieku [emoji1] My z siostra mamy dzieci z roznica 2 tygodni. I jeszcze dwie kumpele maja maluszki w wieku mojego starszaka. Za to teraz w marcu kumpela spodziewa sie blizniakow, wiec okruszek tez mialby towarzystwo ciutstarsze jak cos [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo fajnie :) swietnie sie dogaduja razem ;)
A probowalas pic malymi lyczkami? Ja zawsze mam przy sobie mala butelke wody i tak popijam i nawet nie kiedy schodzi cala :)

Tulka ja jestem w takiej sytuacji. Tez jestem na wychowawczym i tez chce przejsc na L4. Wiesz jak sie za to zabrac? Z tego co mi sie gdzies tam obilo o uszy, to najpierw trzeba wniosek o powrot do pracy dostarczyc ( na 30 dni przed planowanym powrotem) i wtedy L4.

Co so picia to ja pije bardzo niewiele, choc czuje sie lekko odwodniona. Ale jak sie napije, to zaraz bardziej mnie mdli :(. W pierwszej ciazy mialam to samo, po piciu wymiotowalam i przez to pewnie do zup tak mnie ciagnelo, bo to najbardziej przyswajalna postac plynu byla. Teraz zreszta tez ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No też tak właśnie słyszałam, tylko najpierw chce potwierdzić ciążę u lekarza i dogadać się z nim czy wystawi mi ns następnej wizycie l4. A nie wiesz czy po złożeniu wniosku mogą się nie zgodzić albo zwolnić z pracy? Jest się chronionym od początku ciąży? Gdzieś czytałam, że od któregoś tygodnia dopiero, ale to chyba na jakiejś smieciowej umowie. U mnie w pracy od razu się domyśla że jestem w ciąży, jak złożę wniosek o przerwanie wychowawczego.

8p3os65g3k9y4h3n.png

Nie wiem dlaczego nie mogę wstawić cytatów :( A mąż wolałby poczekać z tydzień żeby mieć pewność. Mówi co ma być to będzie, ale widzę, że go to też dobija...

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry