Tralalala25
Fanka BB :)
ja zaczęłam 7 dpo bom niecierpliwaWgl w którym dc zaczynacie testować ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zaczęłam 7 dpo bom niecierpliwaWgl w którym dc zaczynacie testować ?
ja się cały czas staram wytrzymać do dnia spodziewanej miesiączki ale najczęściej pękam jakieś 3 dni przedWgl w którym dc zaczynacie testować ?
jak mi w duszy się włączy potrzeba, ale z reguły 7-8dpoWgl w którym dc zaczynacie testować ?
ja najchetniej to zaczęłabym od 1dpo ale te 8dpo jest rozsądniejsze wiec od 8dnia ciśne dwa dziennie- rano i wieczorem aż do okresuWgl w którym dc zaczynacie testować ?
Hejka, z mężem jutro śmigamy do Łodzi do znajomych. Troszkę głowę sobie czymś zajmę a właśnie w sumie ja się urodziłam niecałe 7 miesięcy po ślubie moich rodziców bez 4 dni. Mama miała 19 lat jak urodziła i z tego co mi mówią to byłam planowana nic nie słyszałam, żeby mamasita miała jakieś problemy z zajściem. Chcieli i wyszłoJejku, nadrobiłam XD witam się z wami w czerwcowy wieczór
Gratuluję @Tralalala25 i trzymam kciuki za @997tennumertoklopoty
Ja jestem urodzona rok i 5 dni po ślubie, czyli zaskoczyło przy trzecim cyklu Urodziłam się w urodziny mamy. Rodzice wiedzą, że się staramy i byłam taka przybita, jak się nie udawało na początku, to mama mnie pocieszała, że przecież im też nie wyszło za 1 razem
U mnie dzisiaj 11dc, robię testy domowe laboratorium od 3 dni tak do sprawdzenia dla siebie, skoro ginka mi powiedziała, że nie ma w żadnym jajniku pęcherzyka dominującego Ale owulaczki powoli ciemnieją także nadziei nie tracę
Ale wczoraj kuł mnie troszkę prawy jajnik i był śluz płodny, a dzisiaj tak było z lewym!
Wypiłam 2 razy zioła ojca sroki na pobudzenie jajników i może to zadziałało
Jakie macie plany na weekend?
ja właśnie stoję przy garach, bo jutro mam urodziny i znajomi przyjeżdżająJejku, nadrobiłam XD witam się z wami w czerwcowy wieczór
Gratuluję @Tralalala25 i trzymam kciuki za @997tennumertoklopoty
Ja jestem urodzona rok i 5 dni po ślubie, czyli zaskoczyło przy trzecim cyklu Urodziłam się w urodziny mamy. Rodzice wiedzą, że się staramy i byłam taka przybita, jak się nie udawało na początku, to mama mnie pocieszała, że przecież im też nie wyszło za 1 razem
U mnie dzisiaj 11dc, robię testy domowe laboratorium od 3 dni tak do sprawdzenia dla siebie, skoro ginka mi powiedziała, że nie ma w żadnym jajniku pęcherzyka dominującego Ale owulaczki powoli ciemnieją także nadziei nie tracę
Ale wczoraj kuł mnie troszkę prawy jajnik i był śluz płodny, a dzisiaj tak było z lewym!
Wypiłam 2 razy zioła ojca sroki na pobudzenie jajników i może to zadziałało
Jakie macie plany na weekend?
Może jakiegoś linka macie ??ja najchetniej to zaczęłabym od 1dpo ale te 8dpo jest rozsądniejsze wiec od 8dnia ciśne dwa dziennie- rano i wieczorem aż do okresu
Dziewczyny a przez jaką strone zamawiajcie doz bo się napaliłam Chciałam przez Allegro ale chyba nie ma
Co tak będziesz smacznego robiła?? Bo ja oprócz ciąży, aformuję jedzenieja właśnie stoję przy garach, bo jutro mam urodziny i znajomi przyjeżdżają