reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

wczoraj tak się zapomniałam, że czytałam do 2:sorry2: "ja zabijam..." Giorgio Faletti....
a dzisiaj nie umiałam wstać na paznokcie:-p

reklama
oo bedytko opowiadaj o czym ta kniga :))

ja tak sie zabieram za czytanie i zabieram i zabrac ostatnio nie moge - wstyd ;)

ale za to sie zrelaksowalam w SPA ostatniej niedzieli :D posiedzialam kilka godzin - mezus zafundowal deep masaz :D posiedzialam w roznych saunach aromaterpeuttycznych pomieszczeniach i wrocilam do domciu :D

taki trochę kryminalny horror, mnie się super czytało, nie umiałam przestać:-p ale chętnie takie SPA bym zamieniła:-D:-D:-D

Ja do SPA to sie chyba niegdy nie wybiore :-p a u nas w co drugim hotelu mamy takie resorty spa :-p ale tak to jest jak sie ma wszystko pod nosem ;-):-p

Bedytko, musze sprawdzic u nas w bibliotece czy maja cos tego autora :tak::-)
Ja juz przeczytalam moje dwie nowe ksiazki Tess Gerittsen, wiec czas kupic nowa ;-):-D

sandra ten chłop chyba tylko jedną książkę napisał:-p
a Chmielewską lubisz? ja już czytam chyba z 10 jej książkę i każda mi się podobała:tak:

Bedytka, Chmielewska - popieram, fantastyczne ksiazki, zwlaszcza starsze, bo te nowsze to juz srednie.

Sandra, jesli nie czytalas, to ja polecam Lesia, Cale zdanie nieboszczyka, Wszystko czerwone, Krokodyla z kraju Karoliny, Klin, Wszyscy jestesmy podejrzani, Dzikie bialko (druga czesc Lesia - srednia, ale tez smieszna), Upiorny legat, Studnie przodkow - dla mnie to najlepsze powiesci Chmielewskiej, ale inne tez sa swietne - dla mlodziezy super sa Nawiedzony dom i Skarby - chociaz bez znaczenia, ze dla mlodziezy, zawsze z przyjemnoscia czytam :-)

No tak, wy tu o przyjemnościach w SPA, dobrej książce...a ja mogę sie pochwalić wertowania stron mikroekonomii i próbie wbicia coś do tej łepetyny:-(

Ale w sobotę zaraz po kolokwium (to bedzie gdzies po 19tej) idziemy na imprezkę imieninkową do Andrzeja:tak: a w niedziele jedziemy z Matylą na zabawę mikołajkową do Teatru Lalek we Wrocławiu. Ma być przedstawienie dla dzieci,zabawa z prezentami i zjazd jakąś długą rurą:confused:....mam nadzieję że mala bedzie zadowolona.........................no, to tyle z mojego relaksu:happy:

reklama
no najważniejsze, że gdzieś wychodzicie, ja to sobie chyba z dziećmi zrobię andrzejki, bo chłop mój na barbórkę wybywa:tak:

Do góry