reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

Szkoda Pati,ze nie wyszlo! Ale do soboty masz jeszcze troche czasu - moze sie uda wyskoczyc na chwile i zrobic cos z fryzurka :tak: A czemu nie moglas wziac Misi ze soba? Mnie sie zdarzylo kilka razy, ze wzielam do fryzjera albo kosmetyczki mala - i nawet grzeczna byla, bo ja wszystko wkolo fascynowalo :tak::-)

reklama
Pati jeszcze jest kilka dni wiec na pewno zdarzysz:crazy:, ja swoją Żabe zabieram ze sobą do fryziera wszyscy ja zagaduja i mała jest przeszczęsliwa:crazy:.

Oj, Pati, co za pech!

Ja tez Piotrka kiedys zabralam do fryzjera. Najbardziej podobalo mu sie w gabinecie kosmetyczki :)confused:), a ona pozniej nie mogla nic znalezc, bo zrobil jej porzadek! :-D Ale Pati chodzilo chyba o to, ze Misia jest alergiczka i moze zle zareagowac na zapach farby... :-(
Pati, trudno, zacisnij zeby, zostaw Mala z tesciowa i marsz do fryzjera! ;-)

DZis moj maz mnie zaskoczyl-wchodzi z pracy z dluga roza i ......
cisza,w koncu wytlumaczyl mi,ze to za urodzennie mu dziecka rok temu ,ladnie obral w slowa i podziekowal mile to bylo.
Ale jescze milsze to wreszcie FRYZJER super wyszlo nie wiedzialam ,ze 3h wypad moze mi sprawic tyle radosci ale po roku czasu nalezalo mi sie w koncu!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Jutro foty na roczku beda robione takze sie zaprezentuje koniecznie z Misia:-)
A z mala byl maz a pozniej doszla babcia jak przyjechal po mnie do salonu to sie zdziwil pozytywnie oczywiscie :-D

pati, to super niespodzinke mąż ci sprawił... bardzo ładnie z jego strony!!! koniecznie wklej foty swojego nowego fryza...

No wlasnie a jka tam wasz roczek tez jutro?a dzis co robiliscie Ewo:tak::-D?ja zadbalam o siebie ale mala nie ucierpiala tylko bardzo sie stesknila:tak::-(

Pati, mezulek na medal :tak: Fajna niespodzianka. Milo z jego strony. A Ty koniecznie chwal sie nowym image'em :-) Udanej imprezki urodzinowej!

reklama
Do góry