reklama
Co do tego koleczka, to nie obsuwa sie i wogole go nie czuc. Pod czas stosunku tez nic, ani Ty ani partner go nie wyczuwaja. Czasami ale bardzo rzadko moze sie zdarzyc ze partner je wyciagnie jako "zdobycz", ale to mozna oplukac w letniej wodze i spowrotem. Ono dziala 7 dni po wyjeciu. Na przyklad jak chcialabym znow miec dzidzie to tylko miesiac i moge sie starac. A z glebin wylawia sie niestety palcem, ale wyjatkowo latwo to wychodzi. Nigdy nie mialam z tym problemow.
A co do ceny to ja nie wiem,bo ja tylko doplacam minimalnie, reszte pokrywa ubezpieczenie. Ale zapytam sie w aptece nastepnym razem to powiem.
A co do ceny to ja nie wiem,bo ja tylko doplacam minimalnie, reszte pokrywa ubezpieczenie. Ale zapytam sie w aptece nastepnym razem to powiem.
dzustta
Mama sierpniowa'06
Fajna sprawa te kóleczko , to chyba jako jedyne by mi odpowiadało bo w końcu muszę pomyślec o jakimś zabezpiezeniu.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Jak pojde w siepniu na wizyte do gina to sie tak z ciekawosci zapytam o takie koleczko. Ale brzmi niezle, no i super, ze u Was Wama taki rodzaj antykoncepcji jest prawie w calosci refundowany. U nas nic a nic do anty NFZ nie doplaca!
Sandra a po co dopłacać?? przeciez my mamy dzieci rodzic bo niz demograficzny no i polityka prorodzinnaJak pojde w siepniu na wizyte do gina to sie tak z ciekawosci zapytam o takie koleczko. Ale brzmi niezle, no i super, ze u Was Wama taki rodzaj antykoncepcji jest prawie w calosci refundowany. U nas nic a nic do anty NFZ nie doplaca!
sandra1982
Szkoda tylko, ze nasze glowy panstwa chyba nie zdaja sobie sprawy ile kosztuje wychowanie 1 dziecka w DOBRYCH warunkach i zapewnienie mu odpowiedniego wyszktalcenia!Sandra a po co dopłacać?? przeciez my mamy dzieci rodzic bo niz demograficzny no i polityka prorodzinna
a skąd niby maja wiedzieć?? premier kawaler a prezydent jedno dziecko, minister edukacji aż dwójka ale do państwowej szkoły nie posłał ciekawe dlaczego?? ach szkoda gadaćSzkoda tylko, ze nasze glowy panstwa chyba nie zdaja sobie sprawy ile kosztuje wychowanie 1 dziecka w DOBRYCH warunkach i zapewnienie mu odpowiedniego wyszktalcenia!
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
Z racji tego,ze w sobote impreza to mamcia jutro ma 2h tylko dla siebie no i fryzjerkizmieniam imageznudzily mnie czarne wlosy jakos staro sie czuje:-),wiec pocieniuje je i delikatne pasemeczka jasniutkie,oczywisce za pierwszym razem nie wyjda takie,jak bym chciala ale to nic wazne,ze jakas odmiaana no i kto zostanie z mala -tatoniech troche sie zajmie dzieckiem ,tesciowa w pracy,wiec mu nie pmoze w razie kupy
reklama
sandra1982
Pati, w koncu Tobie tez sie cos od zycia nalezy, choby to miala byc tylko wizyta u fryzjera Chwal sie pozniej efektem :-)
Podziel się: