reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

reklama
pati- no własnie, po wizycie pochwal się efektami:)

ja na środe umówiłam się z moja fryzjerką... tez chodzi mi po głowie zmiana koloru z blondu na jakiś inny... tylko jeszcze nie wiem jaki:happy2: może jakiś odcień brązu...liczę że moje ewcia (fryzjerka) coś mi doradzi

A ja teraz tak paskudnie wygladam, ze najchetniej chodzilabym w chustce... Zachcialo mi sie wrocic do swojego koloru. Odrosty mam na tyle krotkie, ze jeszcze nie moge sciac farbowanych wlosow, ale na tyle dlugie, ze widac je z daleka. I kolor taki splukany, ze do niczego nie pdobny...

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie bylam maz mial nadgodziny a a mala nie pojde przeciez do farbowania smierdzaca farba :no:
Nie dane mi bylo sie zrelaksowac zawsze jak chce cos zrobic dla siebie to nie wychodzi:tak:

reklama
Do góry