reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

reklama
RENEE jaki wstyd:zawstydzona/y: .....miałam chlusnąc za Twoje zdrówko piwko a tu klapa, za to mój mąz to za mnie zrobił. Przepraszam , że spóźnione ale wierz mi że szczere
Mało zmartwień i agresji,
żadnych stresów i depresji,
dużo śmiechu i radości,
wiele szczęścia i miłości.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TWOIM ULUBIONYM KOLORZE ;)!!!!!!!!!!!!!!
ale w śród tego wszystkiego jest mały plus, że do 40stki bardzo daleko ;;))
aaaaaa i duuuużo relksu

Renne, spoznione (nie wiem jak to Leyna robi, ze zawsze wie kto kiedy swietuje:-) ), ale bardzo szczere najlepsze zyczonka urodzinowe!
Zdrowia
Szczescia
Pomyslnosci
Sukcesow
Milosci
Zycia slodkiego
Sexu udanego :-D (tak mi sie zrymowalo)
Spelnienia marzen kochana! Zyj sto lat!

No to wracajac do relaksu to moze to śmieszne ale zrelaksowałam sie przy sprzataniu chałupki i myciu samochodu. Normalnie brakowało mi tego.....w sumie przez dwa tygodnie nie sprzatałam i juz pod koniec pobytu w szpitalu myślałam tylko o tym co pokolei musze zrobic. Nieźle , co:-D:-D

Dzustta, tez uwielbiam taki relax;-):-):-):-)

a ja sie chcialam zrelaksowac i choc raz moc liczy na R, ale ten mnie srogo zawiodl....:-(

dzis tak goraco bylo,ze nic mi sie nie chcialo, zrobilam, obiad i mowie basta, rob co chcesz ale ja sie do Malej nie zblizam do wieczora....a ten wymyslil,ze umyje samochod bo brudny!!!!:wściekła/y::wściekła/y: to ja Majke na dwor wystawilam z wozkiem i poszlam sobie, wpada wsciekly ,ze on nie ma czasu sie nia zajmowac bo myje,..... a ja na to,ze niedziela i by sobie darwoal mycie i spedzil czas z dzieckiem......od slowa do slowa awantura gotowa......grzmialo jak w kieleckim:dry:palcem nie kiwnelam jak zupe musial odgrzac, kasze ugotowac .....i patrzcie jakos poszlo,.,.....i cholera awanture musial skrecic aby tego dokonac:confused::dry::dry::dry: nie odezwe sie do niego do konca swiata!!!!!:dry::dry:

reklama
Kurcze Redaktorka to nie wesoła u was atmosferka. Mam nadzieję ze jak to piszesz to wy już leżycie na kanapie przytuleni:tak: Niestety facetowi trudno zrozumiec ze nieraz mamy ciezki dzien i potrzebujemy troche wytchnienia. Moze gdy byscie zamienili sie rolami na jakis czas:confused::confused::confused::confused:
Ja to muszę akurat w tej kwesti mojego M pochwalic bo zawsze kiedy go prosze by zaja sie mało to nie ma problemu.

Do góry