reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
RENEE jaki wstyd .....miałam chlusnąc za Twoje zdrówko piwko a tu klapa, za to mój mąz to za mnie zrobił. Przepraszam , że spóźnione ale wierz mi że szczere
Mało zmartwień i agresji,
żadnych stresów i depresji,
dużo śmiechu i radości,
wiele szczęścia i miłości.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TWOIM ULUBIONYM KOLORZE !!!!!!!!!!!!!!
ale w śród tego wszystkiego jest mały plus, że do 40stki bardzo daleko ;)
aaaaaa i duuuużo relksu
Mało zmartwień i agresji,
żadnych stresów i depresji,
dużo śmiechu i radości,
wiele szczęścia i miłości.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TWOIM ULUBIONYM KOLORZE !!!!!!!!!!!!!!
ale w śród tego wszystkiego jest mały plus, że do 40stki bardzo daleko ;)
aaaaaa i duuuużo relksu
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Renne, spoznione (nie wiem jak to Leyna robi, ze zawsze wie kto kiedy swietuje:-) ), ale bardzo szczere najlepsze zyczonka urodzinowe!
Zdrowia
Szczescia
Pomyslnosci
Sukcesow
Milosci
Zycia slodkiego
Sexu udanego (tak mi sie zrymowalo)
Spelnienia marzen kochana! Zyj sto lat!
Zdrowia
Szczescia
Pomyslnosci
Sukcesow
Milosci
Zycia slodkiego
Sexu udanego (tak mi sie zrymowalo)
Spelnienia marzen kochana! Zyj sto lat!
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Reene, kochana wszystkiego naj!!!!!!!! a dowod osobisty juz odebralas;-);-);-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
No to wracajac do relaksu to moze to śmieszne ale zrelaksowałam sie przy sprzataniu chałupki i myciu samochodu. Normalnie brakowało mi tego.....w sumie przez dwa tygodnie nie sprzatałam i juz pod koniec pobytu w szpitalu myślałam tylko o tym co pokolei musze zrobic. Nieźle , co
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Dzustta, tez uwielbiam taki relax;-):-):-):-)
a ja sie chcialam zrelaksowac i choc raz moc liczy na R, ale ten mnie srogo zawiodl....:-(
dzis tak goraco bylo,ze nic mi sie nie chcialo, zrobilam, obiad i mowie basta, rob co chcesz ale ja sie do Malej nie zblizam do wieczora....a ten wymyslil,ze umyje samochod bo brudny!!!! to ja Majke na dwor wystawilam z wozkiem i poszlam sobie, wpada wsciekly ,ze on nie ma czasu sie nia zajmowac bo myje,..... a ja na to,ze niedziela i by sobie darwoal mycie i spedzil czas z dzieckiem......od slowa do slowa awantura gotowa......grzmialo jak w kieleckimpalcem nie kiwnelam jak zupe musial odgrzac, kasze ugotowac .....i patrzcie jakos poszlo,.,.....i cholera awanture musial skrecic aby tego dokonac nie odezwe sie do niego do konca swiata!!!!!
a ja sie chcialam zrelaksowac i choc raz moc liczy na R, ale ten mnie srogo zawiodl....:-(
dzis tak goraco bylo,ze nic mi sie nie chcialo, zrobilam, obiad i mowie basta, rob co chcesz ale ja sie do Malej nie zblizam do wieczora....a ten wymyslil,ze umyje samochod bo brudny!!!! to ja Majke na dwor wystawilam z wozkiem i poszlam sobie, wpada wsciekly ,ze on nie ma czasu sie nia zajmowac bo myje,..... a ja na to,ze niedziela i by sobie darwoal mycie i spedzil czas z dzieckiem......od slowa do slowa awantura gotowa......grzmialo jak w kieleckimpalcem nie kiwnelam jak zupe musial odgrzac, kasze ugotowac .....i patrzcie jakos poszlo,.,.....i cholera awanture musial skrecic aby tego dokonac nie odezwe sie do niego do konca swiata!!!!!
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Kurcze Redaktorka to nie wesoła u was atmosferka. Mam nadzieję ze jak to piszesz to wy już leżycie na kanapie przytuleni Niestety facetowi trudno zrozumiec ze nieraz mamy ciezki dzien i potrzebujemy troche wytchnienia. Moze gdy byscie zamienili sie rolami na jakis czas
Ja to muszę akurat w tej kwesti mojego M pochwalic bo zawsze kiedy go prosze by zaja sie mało to nie ma problemu.
Ja to muszę akurat w tej kwesti mojego M pochwalic bo zawsze kiedy go prosze by zaja sie mało to nie ma problemu.
Podziel się: