reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

Redaktorka, juz na pewno wszystko u Was w porzadku. :tak: Ale tak to z chlopami jest... Jak sie nie krzyknie, to nie dociera... Moj P. to dobry chlopak, ale trzeba mu palcem pokazac, co jest do zrobienia.

A co do relaksu, to my odpoczywamy, jak pojdziemy do tesciow albo mojej Muni. Piotrus sprzedany, my sie byczymy i wszyscy szczesliwi. :-p:-D

reklama
No to widze Redaktorka, ze mialas "ciekawy" weekend...Co za chlopy! Mam nadzieje, ze juz miedzy Wami jest ok, a Twoj malzonek kupil ci piekny bukiet w ramach przeprosin :-)

taaa miedzy nami juz wszystko ok, ale dalej bede starala sie aby wyplenic mu z glowy stereotyp rodziny gdzie tata pracuje a mama zajmuje sie domem:dry:

dzustta ale miałaś relaks;-) najważniejsze, że się odprężyłaś:tak:
ja to się uspokajam przy sprzątaniu, jak mam nerwa to chałupa lśni:-D
redaktorka popieram:laugh2: epoka kamienia łupanego i zdobywania pokarmu przez mężczyzn już minęła jakiś czas temu;-)

w weekend bylam w Gryfinie na Lagunie (kompleks zjezdzalni i basenow) poszla mala spac o 20.30 ruszlismy paczka na basen (mala pod nadzorem zostala z babcia) ale sie wymoczylam i odprezylam polecam wszystkim mama wyjazd bez dziecka chociaz na chwilke :tak::tak::tak:

Falbala, takiego relaksu to tylko pozazdroscic!!
Renee, ja Ciebie kochana baaaardzo przepraszam - jako ze z relaksem jestem na bakier to prawie tu nie zagladam, wiec chociaz baaardzo spoznione to jednak szczere zyczenia urodzinkowe!!
Redaktorka, i u nas czasami grzmi i burza z piorunami przez mojego malzonka, bo on sobie znajduje jakies pierdoly do roboty, a kto sie dzieckiem zajmie?? Ja czasem tez potrzebuje wolnego. No to wczoraj, poniewaz mala budzila sie prawie cala noc co 15 minut, a ten spal w drugim pokoju, wiec nie mial problemow z budzeniem, a mala cala noc we mnie wtulona, chyba tak jej zabki daly w kosc, to kazalam mu sie nia zajac chociaz godzinke, bo musze chociaz z godzinke pospac bez budzenia co 15 minut. No i wzial sie chlopak uniosl honorem ;-) i zabral ja o 7.30 na spacer, psa tez, i wrocil... 10.30... Normalnie wyspalam sie jak juz dawno mi sie nie zdarzylo!!

Falbala, super, ze tak udanie spedzilas czas! Oby wiecej takich chwil! :-)

Karoo, pozazdroscic mezusia! Fajnie musial wygladac spacerujac z dzieckiem o 7:30 rano :-D
U nas jak moja mama wyjdzie z Sara na spacer o 8 to sie wszyscy w glowe pukaja :-D

A ja tez musze Wam powiedziec, ze dawno nie mialam takiego fajnego weekendu jak ten! Spedzilam go z M. (tym 19-latkiem o ktorym Wam pisalam :-) ) Spedzilam jak spedzilam, bo praktycznie nic miedzy nami nie bylo, ale naprawde cudnie sie bawilam! W sobote bylismy wszyscy na dyskotece w Wisle (spotkalam tam T. :szok: , ale byl zaskoczony, ale to na "samopoczuciu"), a w niedziele siedzielismy u Magdy i malej Amelki. M. caly czas Sarka sie zajmowal, bawil sie z nia, pokazywal rozne rzeczy, karmil itd. No mowie Wam, przezylam szok jak to mozliwe, ze taki "szczyl" moze miec takie podjescie do dziecka!!! Super bylo. Oczywscie "romans" smswoy trwa nadal. Wszystko byloby cudowne gdyby nie ten jego wiek! On dopiero za rok mature zdaje, bo jestw technikum! :no: Chyba z tego i tak nic nie bedzie, ale strasznie sie wyluzowalam i ogolnie jakos o T. juz nie mysle

Sandra, baw sie dobrze! :-D Tylko trzymaj M. na dystans, zeby sie za mocno nie zaangazowal. Chyba, ze sie zdecydujesz rzucic na gleboka wode... ;-)

Falbala, ale mi narobilas ochoty! Moze wyciagne P. w najblizszym czasie do Szczecinka... Tam jest maly basenik, ale bardzo przyjemny. :tak:

reklama
Fabla no tylko pozazdrościc takiego byczonka:tak:
Karoo biedaczysko, dobrze ze twoj chop sie zlitował (w koncu to jego obowiązek) i sobie troszke kimnełas:tak: Pewnie i humorek miałas lepszy
Sandra dobrze ze sie troszke wyluzowałas i zaszalałas bo w końcu ci sie to nalezało:tak:
Na szczesie mała ostatnio dobrze w nocy sypia to i z męzusiem w sobote sobie poszlelismy;-);-);-)

Do góry