Jakże mogłam o tym nie pomyśleć . No jasne- popijemy razemrenee no co ty, do monitora, będzie my z Tobą!!
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
RENEE kiedy masz tą trzydzieche bo z chęcią wypije za twoje zdrowie i tą trójkę z przodu!!
24 maja;-) i już się psychicznie nastawiam na tą TRÓJKĘ z przoduRENEE kiedy masz tą trzydzieche bo z chęcią wypije za twoje zdrowie i tą trójkę z przodu!!
24 maja;-) i już się psychicznie nastawiam na tą TRÓJKĘ z przodu
Renee, luzik, w ogóle nie poczujesz różnicy :-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Renne, oblejemy wspolnie z Toba wkroczenie w "3" dziesiatke :-)
Ja ostatnio nie mam prawie w ogole czasu na zaden relax...W dlugi weekend caly czas praktycznie zasuwalam...Chociaz byli znajomi z mala Amelka (z grudnia)u mamy Magdy, bo mieszkaja w Slubicach, wiec pogrillowalismy wieczorkami troche - ale ja niestey godzina 21-22 i zbieralam sie z Sara w chatke...bo rano szlam do pracy...
Ale mi sie marza takie chociaz tygodniowe wakacje gdzies w cieplym miejscu, plaza, morze, zimne drinki...Ale na marzeniach sie konczy niestety...
Ja ostatnio nie mam prawie w ogole czasu na zaden relax...W dlugi weekend caly czas praktycznie zasuwalam...Chociaz byli znajomi z mala Amelka (z grudnia)u mamy Magdy, bo mieszkaja w Slubicach, wiec pogrillowalismy wieczorkami troche - ale ja niestey godzina 21-22 i zbieralam sie z Sara w chatke...bo rano szlam do pracy...
Ale mi sie marza takie chociaz tygodniowe wakacje gdzies w cieplym miejscu, plaza, morze, zimne drinki...Ale na marzeniach sie konczy niestety...
oj sandra nie jesteś sama z tymi marzeniamiAle mi sie marza takie chociaz tygodniowe wakacje gdzies w cieplym miejscu, plaza, morze, zimne drinki...Ale na marzeniach sie konczy niestety...
a z renee już jesteśmy umówione na trzydziechę
No wiem, dzień jak co dzień , ale jakoś tak chciałam bardziej uczcić ten okrągły "jubileusz" i np. gdzieś wyjść zaszalećRenee, luzik, w ogóle nie poczujesz różnicy :-)
reklama
Podziel się: