reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
ok. ja pisze chwiejnym krokiem bo własnie wrócilismy od sąsiadów i było tam co nie cos . Małej pilnował nam syn sasiadów ale ona grzecznie spała. Wiecie co fajnie nieraz sie tak poczuc. Nie bedze pisac wiecej zeby głupot nie napisac bo nawet ciezko mi w te klawisze stukac.....ale dla was zrobie wszystko.....
dzustta
Mama sierpniowa'06
A co to, skończył sie majowy wekeend i cisza w byczeniu sie??? Ja zaraz zrelaksuje sie na zakupkach tylko niech męzulek przyjedzie z pracy. Wiadomo zaraz spotkam jakies funfelki i bedzie pół godziny stania pod sklepem i plotkowania:-):-):-) Dobre i to
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
no no ................hehe, ja wczoraj kupiłam sobie Guinnessa bo miałam wielką ochotę, ale ochota jak przyszła tak odeszła i w ten oto sposób nieotwarta butelka nadal stoi sobie w kuchni ;-) ale jestem ekonomiczna babka :-)
ja sobie otworzyłam wczoraj puszke piwa śliwkowego,wypiłam dwa łyki i usnęłam o 22
dzustta
Mama sierpniowa'06
WOW to co to za piwko ze tak rzuca na kolana?
Aga ja uwielbiam Plum`a śliwkowego, tylko, że ono niestety nie rzuca mnie na kolana , ono mnie w ogóle nie rzuca , ale w smaku przepyszne ;-)
Ja to bym kurcze na jakieś dicho poszła, no ale sama , poza tym cały czas bym chyba o małej myślała. A takie cholender miałam plany żeby trzydziechę kokretnie oblać, no i stanie chyba na tym, że do lustra pić bedę.:-(
Ja to bym kurcze na jakieś dicho poszła, no ale sama , poza tym cały czas bym chyba o małej myślała. A takie cholender miałam plany żeby trzydziechę kokretnie oblać, no i stanie chyba na tym, że do lustra pić bedę.:-(
reklama
Podziel się: