reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

odnosnie jajek
pytam sie R. "podwiazalbys sobie jajka?"
R. odpowiada "usmazylabys sobie cycki??"

kobitki, a co z tymi szeroko reklamowanymi plasterkami??ktoras uzywala?
dialog pierwsza klasa :-D
co do plastrow to tez sie zastanawialam ale wiem ze wcale takie dobre nie sa bo organizm strasznie sie buntuje i sa przez to problemy juz nie mowiac o cenie :sorry2:

reklama
odnosnie jajek

:-D :-D :-D
Hahaha, tekt pierwsza klasa! :-D

Co do Evry to osobiscie nie uzywalam, ale moja przyjaciolka jechala kiedys prawie rok i bylo ok. Duzo zalezy od organizmu. Jedyny minus jaki ona widziala to to, ze po kilku dniach boki byly cale czarne i wygladalo to nieestetycznie, no i trudno sie go zrywalo.

A ja nie mam problemu antykoncepcji, bo od maja mam total zastoj w tych sprawach ;-) :-D :-p

odnosnie jajek

tekst mnie zabil...ja na razie moge bez niczego hihihihi, ale na razie bo po urodzeniu jak juz bede mogla to maz sie bez zadnego zabezpieczenia do mnie nie zblizy

Jestem mamą lutową 2007. Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanko!! Posłuży ono do mojej pracy magisterskiej.. Z góry dziękuje!!
ANKIETKA

Jesli chodzi o antykoncepcje, to ja uzywam nouva ring. Koleczko ktorego wogole nie czuc wklada sie tam i sobie siedzi caly miesiac, potem na 7 dni wyjmuje, mam @ i nowe koleczko. Nikt nic nie wie i spokoj w glowie. Plastry jakos mnie nie przekonaly bo raz ze tak jak Sandra pisala boki czarne a dwa ze mi sie wydaje ze skora za dobrze od nich nie oddycha i sa czerwone placki.

Wama kurcze nigdy o takiej antykoncepcji nie słyszałam a brzmi niezle. Ciekawe czy u nas można to dostac bo chyba bym sie skusiła bo do tej pory nigdy sie nie zabezp.ale czas najwyższy o tym pomyślec. Wama ile takie cacko kosztuje?

reklama
Kurcze cosik mi sie wydaje ze u nas tego nie dostane bo wpisałam w gogle i marny rezultat:no:
ja czytałam o takim cudeńku kiedyś w prasie kobiecej i po porodzie zapytałam o to gina a on zrobił wielkie oczy:baffled: później pytałam w aptece i efekt wielkich oczu sie powtórzył:-p

Do góry