reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
ja to sobie bym nawet dała głowe obciacotóż to!!!
mój P (dałabym sobie ręke uciąć),że by na coś takiego sie nie zgodził...
chociaz z ciekawosci dzis mu to zaproponuje jak nie zapomne
aga nie zapomnij nam napisać co M. odpowiedział;-)ja to sobie bym nawet dała głowe obciac
chociaz z ciekawosci dzis mu to zaproponuje jak nie zapomne
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
odnosnie jajek
pytam sie R. "podwiazalbys sobie jajka?"
R. odpowiada "usmazylabys sobie cycki??"
kobitki, a co z tymi szeroko reklamowanymi plasterkami??ktoras uzywala?
hi hi dobry tekst:-)odnosnie jajek
redaktorka mi gin proponował plastry evra, ale jak wlazłam na forum i poczytałam opinie to zrezygnowałam, koszt na miesiąc (w bardzo taniej aptece) 50zł, mój yasmin jednak 30zł, następna rzecz, źle się dziewczyny czuły i to w przewadze wypowiedzi, no i że te przyklejanie wcale tak fajnie nie wygląda, plastry odchodzą bokami i trzeba zmieniać miejsca naklejania za każdym razem, to tylko opinie z forum ale ja zrezygnowałam, jak się zdecydujesz to chętnie posłucham jak to znosisz;-)
co do plasterków to moja koleżanka stosowała a teraz jest mamusią
co zaś do tabletek to ja juz nie moge się doczekac kiedy zacznę brac bo przez gumki to dostanę niedługo sexowstretuno i jakby nie patrzec przy gumkach to można zbankrutować
co zaś do tabletek to ja juz nie moge się doczekac kiedy zacznę brac bo przez gumki to dostanę niedługo sexowstretuno i jakby nie patrzec przy gumkach to można zbankrutować
co zaś do tabletek to ja juz nie moge się doczekac kiedy zacznę brac bo przez gumki to dostanę niedługo sexowstretu
hehe!!! my już z tym skończyliśmy tzn. z gumkami a nie z sexem... bo jak cholera psuły atmosferę...a poza tym chcielibyśmy miec już bobo, więc...
co będzie później to nie wiem, w każdym razie tabletek nie chcę..więc pewnie znowu powrócimy do gumki, blleee
reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
no i jakby nie patrzec przy gumkach to można zbankrutować
no, no pozazdroscic stosunkowo czestego pozycia;-)
ja tez czytalam o plastrach, ze brzydko wygladaja po tygodniowym uzytkowaniu, no i rzeczywiscie cena
Podziel się: