reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

reklama
Silunia kiedy to drugie bobo????????a co do antykoncepcji -nie stoosujemy co ma byc to bedzie ,kupe lat jakos nic nie bylo a misia byla zaplanowana ,chodzilam nawet na bilans dni plodnych itd.takze bez gumek bletek i innych pierdul:tak::-)

falbala idź do gina, niech on Ci dobierze tabletki :tak:
ja kiedyś tam miałam np zmieniane, bo w cyckach pojawiły się zmiany mastopatyczne i żeby ochronić piersi dostałam inne

ja na razie nie stosuję żadnej antykoncepcji oprócz "szklanka wody zamiast" :wściekła/y: z jakiego powodu tłumaczyć nie muszę...
a jak już się wyleczę to mam zamiar stosować "naturalne metody" + prezerwatywa
w tabletki nie chcę się już bawić, bo boję się, że mi znowu coś namieszają w organizmie a przecież za rok będziemy się starali o Zosieńkę :tak:

a po Zosi... pewnie tabletki... bo do spirali jakoś przekonania nie mam...

Silunia u nas chyba nie wolno wykonywać sterylizacji... a już na pewno nie jest ona traktowana jako forma antykoncepcji
co zaś do podwiązywania jajek... nawet jeśli jest możliwa to nie sądzę, żeby polscy mężczyźni byli gotowi ją zaakceptować

reklama
co zaś do podwiązywania jajek... nawet jeśli jest możliwa to nie sądzę, żeby polscy mężczyźni byli gotowi ją zaakceptować

otóż to!!!
mój P (dałabym sobie ręke uciąć),że by na coś takiego sie nie zgodził...

co do tabletek- ja tez wolę ich unikać... z resztą planujemy przeciez w niedługim czasie dzidziusia... i sądzę, ze nawet po urodzeniu drugiego dziecka zostaniemy przy naturalnych metodach i prezerwatywie... chociaz może kiedś zmienię zdanie

Do góry