reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Jaaga, stroj sie w kiece i wklejaj foty - i to juz!
Pati, obys znalazla sobie chwile dla siebie, bo relaks w postaci prasowania, sprzatania i mycia naczyc/butelek to zaden relaks - kazdy potrzebuje wytchnienia dla siebie! Zostaw raz mala partnerowi i idz do kolezanki na ploty albo na spacer! Odetchniesz!
Pati, obys znalazla sobie chwile dla siebie, bo relaks w postaci prasowania, sprzatania i mycia naczyc/butelek to zaden relaks - kazdy potrzebuje wytchnienia dla siebie! Zostaw raz mala partnerowi i idz do kolezanki na ploty albo na spacer! Odetchniesz!
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
Dzis mala znow dala popalic masakra gorna i dolna dwojka naraz wylazi ojjjjj plakuchnala mocno piszczala wymuszala wiec musialam odreagowac w koncu po dlugim czasie bylam na solarium heeee cudnie zamknelam oczy na nic nie musialam zwracac uwagi gdzie jest Misia i ogolny luz chyba nawet przysnelam bo zgasly lampy a ja zdziwiona juz???????hmmmmm malo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na sloncu nie wyleze bo glowa mnie boli zreszta z mala w cieniu bardziej a tak 10 min i juz widac heeeee;-)
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Pati, dobre chociaz to U mnie tez z relaksem jakies puchy... Mielismy sie z mezem relaksowac jutro wieczorem, ale sie troche poklocilismy, wiec nie wiem co z tego wyjdzie :-) Moja mala tez w nocy dawala do wiwatu i w dzien, wiec dzisiaj na wieczor zapodalam jej Ibum, mam nadizeje, ze sie nie bedzie tak meczyc...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Pati, dokladnie, lepsze to niz nic :-)
Tez musze isc na solarium chociaz ze 2 razy, bo przy moich opalonych kolezankach swiece biela na odleglosc ;-)
Karoo, mam nadzieje, ze relaksik z mezusiem zaplanowany na dzisiaj sie uda :-)
Tez musze isc na solarium chociaz ze 2 razy, bo przy moich opalonych kolezankach swiece biela na odleglosc ;-)
Karoo, mam nadzieje, ze relaksik z mezusiem zaplanowany na dzisiaj sie uda :-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
ja jestem z M już ponad 11lat i nigdy nic nie stosowałam i jak na razie nie stosuje
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
u mnie tabletki odpadaja z racji mojej sklerozy gumy sa bleee, wiec radzimy sobie w inny sposob;-) np. teraz dopadla mnie @;-)
reklama
no u nas to narazie nie wskazane z racji staran o kolejne bobo...ale po drugim dziecku bede namawiac Gorana na podwiazanie jajeczek ja jakos zle znosilam tabletki wiec niech on sie teraz poswieci ;-) tutaj to rutyna i standart
Podziel się: