reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

reklama
moja chwila relaksu wlasnie jest przy zelazku nie mam doslownie czasu na nic z jednej strony to sama winna jestem bo tak nauczylam ja ze ciale jestem tez nie moge na nikogo liczy mamy tak jakbym nie miala bo kupe lat nie gadamy a tesciowa pozal sie boze:wściekła/y:tak sie zremy mieszkamy razem nie zostawiam jej malek bo ostatnio powiedziala ze dala by jej kromke chleba na zabki a mala uczulona na make pszenna masakra dalam jej bezglutenowego biszkopta i bylo strasznie jak by ospe miala takie place czerwone za uszkami wszedzie juz nie umiem zadba co siebie nawet nic mi sie nie chce nawet golic nog ale musze bo cieplo sie zrobilo:tak:;-)czy to dlatego ze nasze dzieci wymagaja opieki innego zywienia jestem przewrazliwiona to fakt ale tak bardzo chcialam ja na tym swiecie i problemy byly z urodzeniem cesarka w 20 min po przyjeciu do szpitala rozwarcie na 1cm brak skurczy a mala zawijla sie w pepowine jakis profesor pomacal zrobil usg ktg i szybko mnie wiezli az by nie zahamowali do windy a jak ie jeszcze okazalo w momencie gdy robili znieczulenie zewnarzopomowe dostalam skurcz i musieli dac narkozw mowie wam kobitki masakra maz ju narzeka a ja tak zmeczona calym dniem ze jak usnie piore prasuje wyparzam buelki chwile poogladam i nyny czaem jkies barabara ....

moja chwila relaksu wlasnie jest przy zelazku nie mam doslownie czasu na nic z jednej strony to sama winna jestem bo tak nauczylam ja ze ciale jestem tez nie moge na nikogo liczy mamy tak jakbym nie miala bo kupe lat nie gadamy a tesciowa pozal sie boze:wściekła/y:tak sie zremy mieszkamy razem nie zostawiam jej malek bo ostatnio powiedziala ze dala by jej kromke chleba na zabki a mala uczulona na make pszenna masakra dalam jej bezglutenowego biszkopta i bylo strasznie jak by ospe miala takie place czerwone za uszkami wszedzie juz nie umiem zadba co siebie nawet nic mi sie nie chce nawet golic nog ale musze bo cieplo sie zrobilo:tak:;-)czy to dlatego ze nasze dzieci wymagaja opieki innego zywienia jestem przewrazliwiona to fakt ale tak bardzo chcialam ja na tym swiecie i problemy byly z urodzeniem cesarka w 20 min po przyjeciu do szpitala rozwarcie na 1cm brak skurczy a mala zawijla sie w pepowine jakis profesor pomacal zrobil usg ktg i szybko mnie wiezli az by nie zahamowali do windy a jak ie jeszcze okazalo w momencie gdy robili znieczulenie zewnarzopomowe dostalam skurcz i musieli dac narkozw mowie wam kobitki masakra maz ju narzeka a ja tak zmeczona calym dniem ze jak usnie piore prasuje wyparzam buelki chwile poogladam i nyny czaem jkies barabara ....

oj, Pati, to niefajnie masz :no: przewrażliwiona ma punkcie Michasi na pewno jesteś, ale ja to rozumiem, bo mały ma/miał skazę białkową i też się trzęsłam zanim mu podałam cokolwiek nowego do jedzenia. do tej pory nie je wielu z tych rzeczy, które sierpniowe dzieciaczki zajadają, bo ja wciąż się boję i podaje mu powoli.

a co do wolnego czasu, to też go nie mam i wiem, jak można być zmęczonym spędzając cały dzień z dzieckiem. to nie jest takie hop siup i nic nierobienie jak niektórzy myślą.

szkoda, że nie możesz zostawić Michalinki komuś i wyjść na chwilę się rozerwać, bo dobrze by Ci to zrobiło :tak:

A mnie czekają niedługo 3 wesela:tak::-):-) u kolegi i 2 kolezanek, kolejno w sisierpniu,wrzesniu i pazdzierniku wiec poszaleje, jak byłam u rodzicow to moja sprawdzona krawcowa taka mi suknie walneła ze hoho kiedys zrobie fotke i wam sie pochwale naprawde wyszła super!

reklama
Do góry