reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

reklama
no prosze ..nie ma mnie doslownie chwilke , a tu takie nowosci:-D

Sandra - nawet sobie nie wyobrazasz jak sie ciesze, ze dochodzisz do tego , zeby zakonczyc ta zabawe w ciuciu babke z T...najwyzszy czas kochana ..fakt jest ojcem Sarki , ale jak widac obcy meszczyzna potrafi sie lepiej jego dzieckiem zajac niz on sam ...juz dawno powinnas rozwiazac to na drodze sadowej ( oczywiscie jest to moje osobiste zdanie)..a co do M. mlody jest to prawda...ale ma chyba wiecej rozumu od T. pozatym mozesz przez chwile sie wyluzowac , zapomnie , poflirtowac...co jak co , ale tobie sie to nalezy ..niesadze , zeby taki mlody chlopak chcial sie angazowac w zwiazek z starsza znajaca zycie kobieta z dzieckiem ...ale jestem tylko czlowiekiem moge sie mylic..i nie martw sie napewno wszystko sie ulozy ...zycze ci jak najlepiej kochana ...glowa do gory

dzustta, jak tu sie relaksowac jak polowa babeczek ciska piorunami w swoich facetow;-):-D

hmm...nie chce mi sie otworzyc te honolulu, ale brzmi zachecajaco:-):-)

nie mialabym nic przeciwko wystapic na zywo przed ta kamera...plaza, palmy, slonce.....kurna u mnie leje i jest zimno.........:crazy:

Waikiki...Ale bym sie tam przeniosla :-) Spakowala siebie, Sarke i w droge :-) ;-)

A tu jak u Siluni, zimno i pochmurno :baffled:

Co do M. to skonczylam to...Za szybko i to jednak nie to...Nie jestem jeszcze gotowa na zaden zwiazek...

ach i mi by sie relaks przydal... ciagle w tym domu.. ciagle z mala.. tylko jakies male relaksiki.. a taki porzadny by sie przydal.. np jakis wypad nad morze?

ach marzy mi sie marzy :)

reklama
dolaczam sie!!! a co do M. to wielka szkoda, czy mala? szkoda,ze nie wyszlo,bo chyba dobrze sie z nim bawilas...
Powiem szczerze, ze to nie moglo byc 'to', bo jakos nie odczuwam jego braku :baffled: Ja to chyba na sile chcialam znalezc sobie jakies zastepstwo za T. , no i nie wyszlo...

Do góry