reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cycowe mamy :)

I zapomniałam..Kopciuszku u nas też zmieniła się kupa..już przy kleiku robił tylko dwie dziennie a teraz jest jedna i troche bardziej gęsta niż na samym mleku

reklama
dziewczyny mam pytanko do Was,bo Stas jadł cały czas kaszkę i nie było problemu bardzo mu smakowała(był chwilowy bunt ale minąl) i wczoraj wieczorem po zjedzeniu kaszki poznije kąpiel i zaczął pic cycusia i nagle zwymiotował kaszke, dzis myslłam ze wczoraj zjadł za duzo dałam mu mniej i mielismy zaraz miec kąpiel i tez troszke zwymiotował kaszki. Zastanawiam sie czy za duzo zjadł czy co?
jutro mu juz nie dam kaszki dam mu kleik ale zastanawiam sie do czego tak sie stało?
ile Wy dajecie swoim malenstwom gęstej kaszki?

Może za szybko po jedzeniu bierzesz go do kąpieli? Po takim szelątaniu może potem wymiotuje? Odczekaj może z kąpielą trochę dłużej.
Ja daje 130 ml:tak:

A tak wogole to moj synus przez 2 dni nie robil kupki:no:wczesniej nie bylo problemu,zawsze byla zadka i zawsze minimum 1 dziennie:tak:no ale skoro jest spokojny,nie ma bolesci to chyba nie ma co sie martwic co?

Moja ostatnio też robiła co 2-3 dni, nawet co 4 się zdarzyło. A odkąd dostaje jabłuszko i teraz idzie gruszka drugi dzień, to robi 2-3 kupy dziennie. Chyba nadrabia stracony czas ;-). Spróbuj podać jabłko. U nas szybko zadziałało.

U nas po dyni na szczęście póki co brak jakichkolwiek objawów :tak:
kopciuszku, u nas teraz też kupa jest co 2-3 dni i jest trochę gęstsza niż po samym mleku, więc jeśli Patryczka nie boli bunio to bym się nie przejmowała ;-)

W końcu oderwałam małego ssaczka od cyca i już smaczne sobie chrapie.
Starsza córa też już śpi:happy2:
Ja miałam się jeszcze zabrać za mycie garów ale doszłam do wniosku,że jutro też jest dzień,hihi.
Sama zaraz wskakuje pod kołderke i ide lulać-trzeba wykorzystać kazdą chwile na odpoczynek:blink:
Miłego wieczorku i spokojnej nocki Wam życzę:tak:

agula mamy córeczki prawie w tym samym wieku..Hania ma 2 lata i 4 miesiące :)

Więc po wczorajszej mega kaszce Tomek spał do 3!!! Tzn zrobił sobie pobudkę przed północą ale chyba przez zęby bo nie szukał cyca tylko płakał i żarł pieluchę :) Ale po jakimś czasie usnął, oczywiście woda wzgardził!

reklama
Do góry