Hot chocolate
Mama Macola ;)
Maciek wczoraj wtryndolił już bez grymaszenia kleik ze smoka 6+ ;-) Pilnowałam, żeby sie nie zakrztusił, ale na szczęście nic takiego się nie stałoMi się zdaje, że od skończonego 6 m-ca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maciek wczoraj wtryndolił już bez grymaszenia kleik ze smoka 6+ ;-) Pilnowałam, żeby sie nie zakrztusił, ale na szczęście nic takiego się nie stałoMi się zdaje, że od skończonego 6 m-ca
Ania ja bym na początek spróbowała koło 16-17 podać na próbę około 30-40ml mleczka z 3 łyżeczkami kleiku... jak Majki nie będzie bolał brzuszek nie będzie problemów z kupą i spasuje jej nowy smak to wtedy dosypałabym już do nocnego mleczka kleik;-)myslicie ze moge dzisiaj malej dac kleik ? moze po tym bedzie lepiej spac..bo osiwieje zaraz ;-/
myslicie ze moge dzisiaj malej dac kleik ? moze po tym bedzie lepiej spac..bo osiwieje zaraz ;-/
Nie mam juz siły małą jakby coś opętało łapie cyca i zamiast ssać kręci głową nie puszcza i mnie szarpie.Masakra nie wiem co jej się porobiło.Teraz całe szczęcie zasnęła ,ale nie wiem co jej się dzieje może zęby jej będą wychodzić ,że się tak pastwi nademną?