reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cycowe mamy :)

help!!!

Laski ratunku. Jak nauczyć kaja jeść z butli mam avent- nie łapie; lovi- dławi się.
Nigdy nie dostawał z butli i teraz koszmar.
Chcemy wyjść z mężem do kina i nici.
Ewentualnie zabiorę go z sobą, tylko boję się, że się wystraszy w kinie (wiecie, głośno i ciemno)

help!!!

Takiego maluszka do kina nie zabierzesz:-( chyba że na specjalne seansy dla dzieci i rodziców jakie są np w multikinie;-)

Próbuj z butlami i smoczkami;-) miałam ten sam problem z Antkiem, wracałam do pracy a on ani butli ani smoka nie chciał, koszmar, przetestowałam wszystko i nic..... zostało tylko karmienie łyżeczką a po jakims czasie chętnie zaczął z niekapka aventu pić.

reklama
No to kupimy tomie tipka i niekapek.
Kurde, nie wiedziałam, że tak będzie.
A i J bez problemu z butli jedli :-/
Muszę zadzwonić do nas do multi ale u nas chyba nie ma :-(
Kapusta :-D

Moja jesli musi herbatke to pije z butelki canpola .. ;)
nic innego by nie wziela..
moze temu ze ten smoczek z butelki ma taki ksztalt jak jej smoczysko do ssania ;)

u nas było to samo z piciem z butleki... ale powoli z dnia na dzień dawałam Stasiowi po trochę mleczka w butlece i zaczał pic; ja miałam butelke lovi po akcji ze niechciał pic z butelki obiecałam sobie ze bedzie co jakis czas pił z butelki chociaz troszke mleczka zeby potem nie było cyrków ale niestety teraz juz 2 tygodnie niepił i boję sie co bedzie jak w tym tygodniu z babcia zostanie...

Moja jesli musi herbatke to pije z butelki canpola .. ;)
nic innego by nie wziela..
moze temu ze ten smoczek z butelki ma taki ksztalt jak jej smoczysko do ssania ;)

Kaj nie ma smoka właśnie:-/

u nas było to samo z piciem z butleki... ale powoli z dnia na dzień dawałam Stasiowi po trochę mleczka w butlece i zaczał pic; ja miałam butelke lovi po akcji ze niechciał pic z butelki obiecałam sobie ze bedzie co jakis czas pił z butelki chociaz troszke mleczka zeby potem nie było cyrków ale niestety teraz juz 2 tygodnie niepił i boję sie co bedzie jak w tym tygodniu z babcia zostanie...

On nigdy nie pił :-D

Mam patent- strzykawka z nurofenu, dziaŁa :-D

Co do butli to my też mamy tommee tippee i Maciek bez problemu załapał o co chodzi z butlą ;-) Seria close to nature ma takie smoczki kształtem przypominające pierś... możesz też wysmarować smoka swoim mleczkiem, żeby czuł twój zapach ;-)

A ja niestety chyba podzielę los mataki :-( Maciek malutko tyje, jest na 3-cim centylu i jeśli nie będzie poprawy do przyszłego poniedziałku to czeka nas dokarmianie :-(

Co do butli to my też mamy tommee tippee i Maciek bez problemu załapał o co chodzi z butlą ;-) Seria close to nature ma takie smoczki kształtem przypominające pierś... możesz też wysmarować smoka swoim mleczkiem, żeby czuł twój zapach ;-)

A ja niestety chyba podzielę los mataki :-( Maciek malutko tyje, jest na 3-cim centylu i jeśli nie będzie poprawy do przyszłego poniedziałku to czeka nas dokarmianie :-(

smarowałam, po 2gie daje swoje mleko odciągnięte butle też mam obydwie dla "cycowych" dzieci i nic. Tylko strzykawka

Na 3 centylu? To ile on waży??

reklama
smarowałam, po 2gie daje swoje mleko odciągnięte butle też mam obydwie dla "cycowych" dzieci i nic. Tylko strzykawka

Na 3 centylu? To ile on waży??

Hmmm, może próbuj co kilka dni to się w końcu przełamie. W sumie to najlepiej by było żeby twój mąż podał mleczko a Kaj nie miał cię w zasięgu wzroku ;-)

A Maciek waży 5840g ;-(

Do góry