reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cycowe mamy :)

A czy karmicie jeszcze na żądanie czy macie już jakieś w miarę stałe pory? Bo u nas to raczej jest pełen spontan. Jedynie w nocy je zwykle ok. 2-3 i potem o 6. A w dzień to jak jej się spodoba.

reklama
A czy karmicie jeszcze na żądanie czy macie już jakieś w miarę stałe pory? Bo u nas to raczej jest pełen spontan. Jedynie w nocy je zwykle ok. 2-3 i potem o 6. A w dzień to jak jej się spodoba.
Moje dziecko ma rytm jak w zegarku hehe bo zawsze o tych samych porach chodzi spać więc i z karmieniem nie ma problemu;-);-);-) ale w miedzy czasie jak nie śpi to karmię na żądanie:tak::tak: czasami jest głodny po 2 godzinach, czasami po jednej, różnie bywa;-) ale i najada się szybko, teraz to raptem 5 minutek trwa:-)

Ech u nas i w dzień i w nocy pije jak chce:no:
Ale pory snu ma mniej więcej stałe...dużo zależy od tego o której rano się obudzi:tak:

No Kaj też je kiedy chce. Tylko na noc je zawsze po 19tej i rano o 7.30 bo idziemy do szkoły dzieci odprowadzić i muszę go obudzić :-D

Moje dziecko ma rytm jak w zegarku hehe bo zawsze o tych samych porach chodzi spać więc i z karmieniem nie ma problemu;-);-);-) ale w miedzy czasie jak nie śpi to karmię na żądanie:tak::tak: czasami jest głodny po 2 godzinach, czasami po jednej, różnie bywa;-) ale i najada się szybko, teraz to raptem 5 minutek trwa:-)

Wow zazdroszczę- raz stałych pór karmienia a dwa, że się tak szybko najada. Moja już teraz też je szybciej- ok. 20-30 minut a wcześniej to było zwykle ok. 50 minut- i to całkiem niedawno- jeszcze ze 2 tygodnie temu tak długo jadła.

U mnie teraz tez mniej wiecej sa stale pory jedzenia:tak:ale oczywiscie zdarza sie ze je czesciej np. co godzine lub dwie:tak:to normalne i nie znaczy wcale ze jest glodny,moze mu sie po prostu pic chce:tak:
I tez je mniej wiecej 5-10 minut:tak:

Dziewczyny ja karmię piersią i dopajam na noc butlą i jeszcze okresu nie dostałam :/ czy jest tu jakaś dziewczyna co ma podobnie ?

Wiesz jesli karmisz piersia nawet raz dziennie to @ moze nie byc:tak:ale to nie znaczy rowniez ze jestes nie plodna wiec jesli cos podejrzewasz zrob test;-)

Wow zazdroszczę- raz stałych pór karmienia a dwa, że się tak szybko najada. Moja już teraz też je szybciej- ok. 20-30 minut a wcześniej to było zwykle ok. 50 minut- i to całkiem niedawno- jeszcze ze 2 tygodnie temu tak długo jadła.

50 min??
mój jak jadł ok 10-15 to myślałam, że wieki je :-) Teraz tak 5 a raz na dzień i w nocy wisi 10-15, chyba się musi poprzytulać ;-D

Dziewczyny ja karmię piersią i dopajam na noc butlą i jeszcze okresu nie dostałam :/ czy jest tu jakaś dziewczyna co ma podobnie ?

Ja robię tak samo...ale biorę tabletki!

Ja tak jak Aga, ale puki się karmi może nie być @

reklama
Ja jeszcze nie dostałam.
Bardzo długo, chociaz i mój na poczatku to po pół godzinie na cycu wisiał ale teraz karmienie to sama przyjemność;-)

Do góry