reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cycowanie i butelkowanie - czyli karmienie naszych pociech

Jezu moja kochana Zuzia po calym dniu jazdy przespala 7,5 godzin i dalej by spala ale ja przebudzilam bo cyce eksplodawaly;)

reklama
moja absolutnie żadnego smoka...:no: ten o którym piszecie to dla mnie za drogi...żebym miała pewność że załapie to ok, ale jak nie to szkoda mi kasy...Butelki też nie chcę...już nawet glukozą słodzę,na głodniaka ją biorę i nieeeetttt!!

siva ja z nią u fryzjera robiłam balejaż jak miła 4tyg,teraz mąż z nią spacerował przy moim fryzjerze żeby w razie co do dystrybutora podstawić:-D

Milusia jesli bys chciala to mozemy kupic opakowanie na dwie i wtedy wyszloby 50 za dwie sztuki a za jedna 25 z przesylka juz ... mi sie udalo kupic jeden smoczek 0+ i zalapala a wszystkie inne dale sa bleeeeeeee ... teraz musze kupic ten od 3+ a Wy juz 3 miechy za chwile konczycie :) a dwoch nie chce kupowac bo duzo kasy

Ostatnia edycja:
Moja też zupełnie anty butelkowa. Zresztą to mnie akurat specjalnie nie dziwi bo starsza też taka była. Miałam nie lada kłopot jak musiałam wrócić do pracy jak Marti 6 miesięcy miała. Ale wtedy już nie dawałam butli tylko kaszę łyżeczką na śniadanie potem owoc potem zupka a o 15 już wracałam i był cyc do oporu :) w miarę jak rosła więcej wprowadzałam. Pewnie z Lenusią też tak będzie. dobrze że nie muszę tak szybko do pracy wracać:)

ja tez tak poczatkowo myslalam ale coz za ulga dla uszu :) jak nie placze tylko cycka smoka :D chocby dzisiaj od paru wrzaskow nas uchronil

Mk kolezanka mowila ze w tkmax moge kupic 2 ge smoczki za 3.50 czyli niecale 20 zl za dwa . Choc u mnie malh zalapal takj smoczek z lekko szrostkim smoczkiem ..nie pamietam nazwy.

reklama
Mamy dzieci antybutelkowych, czy dokarmialiscie butla jak wasze pociechy byly noworodkami? Laura to od poczatku byla karmiona butla, smoczek tez id raxu.
Ja nie wyobrazam sobie zycia bez smoka. Od razu inne dziecko

Do góry