reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cycowanie i butelkowanie - czyli karmienie naszych pociech

reklama
Pewnie to spawa indywidualna ale u nas też tylko butelka TT. mam też z Avent, którą miałam używać do herbatki, ale ona nie chce jej! tylko tą z TT akceptuje i bez problemu z niej pije.

U nas też butelka TT najlepiej się spisuje:-) W tych z aventa mała zasysa smoczek i wścieka się bo musi przerywać jedzenie żeby z powrotem naszło do niej powietrza:-)

Konrad tez plol butelka Aventa... plul tez lovi. Zalapal dopiero TT. Teraz Adrian czasami jak mnie nie ma to piję z tej nowej butelki avent naturrals - ona ma ksztalt jak TT

Juli- już pisałam wczesniej gdzies ale mi pomagało zwiększanie laktacji laktatorem tym systemem 7,5,3 min. Czyli odciaganie z lewej 7 min potem prawa znów lewa 5 min i prawa itd. Robie tak jak potrzebuje więcej pokarmu żeby móc też zrobic zspas do zamrażarki. Ja robie rano tak potem wieczorem, nastepnego dnia juz tylko raz i jest znacznie więcej mleka. U mnie to dziala i tez juz miałam kryzys i bardzo malo mleka.

ale to rano wieczorem po karmieniu czy przed, bo jak przed to ciezko moja nie je uż regularnie co 3 godz i ciezko mi wpasowac, jak wyciagam laktator to ona akurat sie budzi:(

ŁO to tak też może butelka nie pasować mój pije z nuka z aventu starego i złotego z lovi i medeli nic mu nie przeszkadza

Moje dziecię też z różnych butelek pije i nie widze różnicy. Ale dostałam ochrzan od koleżanki ze powinnam zdecydować sie na jednej firmy bo psuję Małej zgryz??Co myślicie?

dzięki za rady może spróbuję tą tt,choć wątpię,bo smoczki ma wszystkie rodzaje i wszystkie nie pasują:eek: a z kubeczka pije pięknie:-)

ote butelki chodzi?
4051511025

reklama
Do góry