katherinne
Fanka BB :)
Oczywiscie, ze dzieci butlowe nijak nie odstają. Ja byłam zawzięta na karmienie.piersia, bo jestem za słabo zorganizowana, zeby podołać karmieniu butla. Jest tyle rzeczy, o których trzeba wtedy pamiętać. Sterylizowanie butelek, porządnie przegotowana woda, odmierzanie odpowiedniej ilosci, mieszanie, podgrzewanie, kurcze, jak dziecko się zaczyna drzec w niebogłosy bo glodne to pewnie nagle czas staje w miejscu. Jakos z cycusiem łatwiej. Siadamy, wyciągamy, jemy. W szpitalu mieli fajne mleczko, od razu gotowe w takich buteleczkach, nic nie trzeba bylo z nim robić, tylko przelać do butelki - no to takim jeszcze, jeszcze, ale pewnie wychodząc z domu z dzieckiem albo bym mleka zapomniała, albo wzięła za mało, albo nie wiadomo,.co jeszcze by mi nie wyszło, bo ja troche pier.doła jestem A cycusia nie zapomnę przecież.
Śpioch jeden, w końcu zasnal po tym nadrannym karmieniem i na.kolejne to go budzilam, bo sam się nie wybudzil a ja już piersi jak kamienie mialam. A wybudzenie go to był jakiś dramat, w ogole nie chciał a jak się obudził to obserwował świat i o jedzenie nie piszczal. Ciekawe, czy sobie odbije w ciagu dnia i da mi popalić. Teraz przyznał na chwile, idę sie umyć. Znając życie, będę zaraz uciekać spod tego prysznica w popłochu, bo sie włączy syrena alarmowa
Hehe nawet nie zdążyłam wejść pod prysznic. Ktoś się obudził i przecież nie bedzie oglądał świata z łóżeczka tylko trzeba z raczek mamusi
Śpioch jeden, w końcu zasnal po tym nadrannym karmieniem i na.kolejne to go budzilam, bo sam się nie wybudzil a ja już piersi jak kamienie mialam. A wybudzenie go to był jakiś dramat, w ogole nie chciał a jak się obudził to obserwował świat i o jedzenie nie piszczal. Ciekawe, czy sobie odbije w ciagu dnia i da mi popalić. Teraz przyznał na chwile, idę sie umyć. Znając życie, będę zaraz uciekać spod tego prysznica w popłochu, bo sie włączy syrena alarmowa
Hehe nawet nie zdążyłam wejść pod prysznic. Ktoś się obudził i przecież nie bedzie oglądał świata z łóżeczka tylko trzeba z raczek mamusi
Ostatnia edycja: