reklama
Saraaa11
Fanka BB :)
Zgłupiałam... przedwczoraj na kolacje około 22 2x kanapka z wędlina pomidorem mozarella bazylia cukier rano 93 wczoraj na kolacje calzone dzisiaj cukier 84 rano .
Edit. Kolacja kasza manna na mleku z miodem i malinami cukier 87. Czyżby muszę zjeść coś niedozwolonego żeby rano był cukier w normie ?
Edit. Kolacja kasza manna na mleku z miodem i malinami cukier 87. Czyżby muszę zjeść coś niedozwolonego żeby rano był cukier w normie ?
Ostatnia edycja:
Gannka
Już mam nowy i jest okW końcu ktoś z Diagnostik też mam i wydaje mi się,że niestety wyniki wyższe niż powinno, mam nadzieję,że Pani Diabetolog weźmie to pod uwagę
MamamaK
Zaciekawiona BB
Zobaczymy po pobieraniu krwi z żyły, mam nadzieję,że jednak mój glukometr fałszuje bo nie możliwe, że po takiej diecie już 3 tyg. Nic :/Już mam nowy i jest ok
Okiennica
JemyDziewczyny tak szczerze, przyznawać się. Wiem, wiem, że nie można, ale jecie słodycze?
Małe porcje i najlepiej mało slodkie domowe ciasto i jest ok.
Mi sam cukier jako taki aż tak nie szkodzi, jak gotowane mączne wyroby.
Ale to zależy od tego, jak dany organizm reaguje mój trochę dziwnie
Jeśli po czymś się dobrze czujesz i masz dobre wyniki, to widocznie to nie jest dla Ciebie "niedozwolone"Zgłupiałam... przedwczoraj na kolacje około 22 2x kanapka z wędlina pomidorem mozarella bazylia cukier rano 93 wczoraj na kolacje calzone dzisiaj cukier 84 rano .
Te kanapki na późną kolację są przereklamowane
Ja, ale mnie cukry nie szalały i nie miałam przekroczeń ani na czczo ani po posiłkach. [emoji6]Dziewczyny tak szczerze, przyznawać się. Wiem, wiem, że nie można, ale jecie słodycze?
Yyyy czyli cc nie masz ?Ja, ale mnie cukry nie szalały i nie miałam przekroczeń ani na czczo ani po posiłkach. [emoji6]
Sama jesten zdziwiona. Wyniki krzywej miałam fatalne, więc cukrzyca jest, ale jakoś się unormowało. Myślałam, że nic nie będę mogła jeść i że nawet tictac podniesie mi cukier. Początek był restrykcyjny bardzo, potem trochę odpuściłam, ale podstawowych zasad staram się trzymać i jest git. [emoji1744] czasami nawet z ciekawości mierzyłam co pół godziny i też żadnych przekroczeń.Yyyy czyli cc nie masz ?
Teraz hemoglobina glikowana wyszła mi 5.2 więc też super...
Nie ogarniam. [emoji28]
U mnie jest tez podobnie i hemoglobina glikowana tez wychodzi nisko. I sama już nie wiem czy nie powtórzę tej krzywej cukrowej.Sama jesten zdziwiona. Wyniki krzywej miałam fatalne, więc cukrzyca jest, ale jakoś się unormowało. Myślałam, że nic nie będę mogła jeść i że nawet tictac podniesie mi cukier. Początek był restrykcyjny bardzo, potem trochę odpuściłam, ale podstawowych zasad staram się trzymać i jest git. [emoji1744] czasami nawet z ciekawości mierzyłam co pół godziny i też żadnych przekroczeń.
Teraz hemoglobina glikowana wyszła mi 5.2 więc też super...
Nie ogarniam. [emoji28]
reklama
A kiedy robiłaś pierwszą? Nie wolno robić za często. [emoji6]U mnie jest tez podobnie i hemoglobina glikowana tez wychodzi nisko. I sama już nie wiem czy nie powtórzę tej krzywej cukrowej.