reklama
Ja tak miałamZbocze trochę z wątku. Jestem w 25+2 miałyście tez tak ze jednego dnia ruchy były wzmożone na drugi dzień cisza ?
Ja Mam łożysko na przedniej ścianie i ogólnie nie czuje mocnych kopnięć dziecko jest położone kręgosłupem do zewnątrz i te ruchy mam takie jakby w oddali.
Saraaa11
Fanka BB :)
Ja tak miałamteraz jestem 32/33 i tez tak mam i ruchy już czuje inaczej. To normalne ale zawsze tez się martwiłam ... jeśli bardzo Cię coś niepokoi to oczywiście skonsultuj się z lekarzem. Ale dziewczyny piszą tez często o tym.
Ja Mam łożysko na przedniej ścianie i ogólnie nie czuje mocnych kopnięć dziecko jest położone kręgosłupem do zewnątrz i te ruchy mam takie jakby w oddali.
Ja czasem czuje tak jakby chciał się wydostać, a innego dnia takie smyrniecia tylko. Z młodym wszystko dobrze to moje pierwsze i nie wiem jak powinnam czuć
![Yes :yes: :yes:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes4lo.gif)
MamamaK
Zaciekawiona BB
To chyba normalne w tym tyg. Też jestem w 25 tyg. Pytałam lekarza czy mam się martwić, powiedział, że to początki tak naprawdę, później trzeba liczyć ruchy itp, mój maluszek też nie zawsze jest aktywny, zazwyczaj jak leżę i idę spać, wtedy czuje najbardziejZbocze trochę z wątku. Jestem w 25+2 miałyście tez tak ze jednego dnia ruchy były wzmożone na drugi dzień cisza ?
Saraaa11
Fanka BB :)
To chyba normalne w tym tyg. Też jestem w 25 tyg. Pytałam lekarza czy mam się martwić, powiedział, że to początki tak naprawdę, później trzeba liczyć ruchy itp, mój maluszek też nie zawsze jest aktywny, zazwyczaj jak leżę i idę spać, wtedy czuje najbardziej![]()
O ten sam tydzień
MamamaK
Zaciekawiona BB
Hmm jakby to ująćO ten sam tydzień. Powiedz czy ty już wszystko powoli kupujesz ?
MamamaK
Zaciekawiona BB
A podobno te najszybciej lecąMoja tez pierwsza wiec tez jestem zielona w każdym temacieJa mam termin na koniec sierpnia i tak tydzień za tygodniem mija. Te ostatnie już okropnie mi się przeciągają.
reklama
MamamaK
Zaciekawiona BB
No właśnie, 3 dni jest w normie, później skok do 100 i znowu spada,żadnych wytycznych od Pani Diabetolog nie dostałam, więc sama muszę sobie radzić, mój ginekolog twierdzi,że nie jest źle, cukry po godzinie też w normieJeśli bardzo Ci cukry nie szaleją to obejdzie się bez insuliny. Chociaż tu dziewczyny pisały ze one lubią szaleć po 30 tc.