reklama
Saraaa11
Fanka BB :)
Zgłupiałam... przedwczoraj na kolacje około 22 2x kanapka z wędlina pomidorem mozarella bazylia cukier rano 93 wczoraj na kolacje calzone dzisiaj cukier 84 rano .
Edit. Kolacja kasza manna na mleku z miodem i malinami cukier 87. Czyżby muszę zjeść coś niedozwolonego żeby rano był cukier w normie ?
Edit. Kolacja kasza manna na mleku z miodem i malinami cukier 87. Czyżby muszę zjeść coś niedozwolonego żeby rano był cukier w normie ?
Ostatnia edycja:
Gannka
Już mam nowy i jest okW końcu ktoś z Diagnostikteż mam i wydaje mi się,że niestety wyniki wyższe niż powinno, mam nadzieję,że Pani Diabetolog weźmie to pod uwagę
MamamaK
Zaciekawiona BB
Zobaczymy po pobieraniu krwi z żyły, mam nadzieję,że jednak mój glukometr fałszujeJuż mam nowy i jest ok![]()
Okiennica
JemyDziewczyny tak szczerze, przyznawać się. Wiem, wiem, że nie można, ale jecie słodycze?![]()
Małe porcje i najlepiej mało slodkie domowe ciasto i jest ok.
Mi sam cukier jako taki aż tak nie szkodzi, jak gotowane mączne wyroby.
Ale to zależy od tego, jak dany organizm reaguje
Jeśli po czymś się dobrze czujesz i masz dobre wyniki, to widocznie to nie jest dla Ciebie "niedozwolone"Zgłupiałam... przedwczoraj na kolacje około 22 2x kanapka z wędlina pomidorem mozarella bazylia cukier rano 93 wczoraj na kolacje calzone dzisiaj cukier 84 rano .
Te kanapki na późną kolację są przereklamowane
Ja, ale mnie cukry nie szalały i nie miałam przekroczeń ani na czczo ani po posiłkach. [emoji6]Dziewczyny tak szczerze, przyznawać się. Wiem, wiem, że nie można, ale jecie słodycze?![]()
Yyyy czyli cc nie masz ?Ja, ale mnie cukry nie szalały i nie miałam przekroczeń ani na czczo ani po posiłkach. [emoji6]
Sama jesten zdziwiona. Wyniki krzywej miałam fatalne, więc cukrzyca jest, ale jakoś się unormowało. Myślałam, że nic nie będę mogła jeść i że nawet tictac podniesie mi cukier. Początek był restrykcyjny bardzo, potem trochę odpuściłam, ale podstawowych zasad staram się trzymać i jest git. [emoji1744] czasami nawet z ciekawości mierzyłam co pół godziny i też żadnych przekroczeń.Yyyy czyli cc nie masz ?![]()
Teraz hemoglobina glikowana wyszła mi 5.2 więc też super...
Nie ogarniam. [emoji28]
U mnie jest tez podobnie i hemoglobina glikowana tez wychodzi nisko. I sama już nie wiem czy nie powtórzę tej krzywej cukrowej.Sama jesten zdziwiona. Wyniki krzywej miałam fatalne, więc cukrzyca jest, ale jakoś się unormowało. Myślałam, że nic nie będę mogła jeść i że nawet tictac podniesie mi cukier. Początek był restrykcyjny bardzo, potem trochę odpuściłam, ale podstawowych zasad staram się trzymać i jest git. [emoji1744] czasami nawet z ciekawości mierzyłam co pół godziny i też żadnych przekroczeń.
Teraz hemoglobina glikowana wyszła mi 5.2 więc też super...
Nie ogarniam. [emoji28]
reklama
A kiedy robiłaś pierwszą? Nie wolno robić za często. [emoji6]U mnie jest tez podobnie i hemoglobina glikowana tez wychodzi nisko. I sama już nie wiem czy nie powtórzę tej krzywej cukrowej.