reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Ja dziś się na budyń bez cukru pokusilam, ale błąd taki ze dodałam łyżkę dzemu własnej roboty, ale słodki był... I po 1h 152. Będę próbować bez dzemu że świeżymi owocami :D

Ja dziś się na budyń bez cukru pokusilam, ale błąd taki ze dodałam łyżkę dzemu własnej roboty, ale słodki był... I po 1h 152. Będę próbować bez dzemu że świeżymi owocami :D
O budyń bez cukru tez sobie zrobię. Poszukam soku jakiegoś lub dżemu bez cukru są na 100 % w tych zdrowych sklepach.

Kiedyś wyszłam ze znajomymi i zjadłam pieczonego dorsza + 2 kawałki pizzy ale później odrazu poszłam na spacer i cukier był ok 101. Mnie po białej mące wzrasta.

Mnie już zaczyna denerwować to przyrządzenie ciagle tego jedzenia i myśleniu o jedzeniu które robi się już monotematyczne, jest lato wyjść gdzieś zjeść niezbyt bo ta cukrzyca sporo ogranicza.

Wczoraj tak mnie głowa bolała, że na ostatnią późną kolację zjadłam kawałek chałki, a rano na czczo 95 ;p
Matko grzech grzechem ale nie warte smakowo to było;p

Ja na pozna kolacje zjadłam bułkę ciemna z szynka i pomidorem i zapilam sokiem „witaminka” bo mnie naszło, kiepsko spałam tej nocy cukier 98 ...

Ostatnia edycja:
Bułka to zło
Tak samo u mnie jak i u Ciebie
Moja diablo powiedziała kiedyś, że nie ma dozwolonych bułek bo wszędzie są wspomagacze i spulchniacze.
Ja na pozna kolacje zjadłam bułkę ciemna z szynka i pomidorem i zapilam sokiem „witaminka” bo mnie naszło, kiepsko spałam tej nocy cukier 98 ...

Bułka to zło
Tak samo u mnie jak i u Ciebie
Moja diablo powiedziała kiedyś, że nie ma dozwolonych bułek bo wszędzie są wspomagacze i spulchniacze.

Zgadzam się, ale tak jak pisałam wyżej zjadłam calzone pewnie z maki pszennej z „kupa” sera szynki itd i był w normie, po lasagne to samo.

reklama
Zbocze trochę z wątku. Jestem w 25+2 miałyście tez tak ze jednego dnia ruchy były wzmożone na drugi dzień cisza ?

Do góry