W 24 jestem 32. Tez po wątpliwych daniach sprawdzałam co 30 min. Jedyne co rośnie po makaronach bynajmniej jadłam raz urosło i już nie ryzykuje.A kiedy robiłaś pierwszą? Nie wolno robić za często. [emoji6]
reklama
O budyń bez cukru tez sobie zrobię. Poszukam soku jakiegoś lub dżemu bez cukru są na 100 % w tych zdrowych sklepach.Ja dziś się na budyń bez cukru pokusilam, ale błąd taki ze dodałam łyżkę dzemu własnej roboty, ale słodki był... I po 1h 152. Będę próbować bez dzemu że świeżymi owocami
Kiedyś wyszłam ze znajomymi i zjadłam pieczonego dorsza + 2 kawałki pizzy ale później odrazu poszłam na spacer i cukier był ok 101. Mnie po białej mące wzrasta.
Mnie już zaczyna denerwować to przyrządzenie ciagle tego jedzenia i myśleniu o jedzeniu które robi się już monotematyczne, jest lato wyjść gdzieś zjeść niezbyt bo ta cukrzyca sporo ogranicza.
Ja mam w piątek
Szczerze nie wiem czego się spodziewać
Niby średni cukier w ciągu dnia ma być ok 110.
Też nie ma co patrzeć na te wyniki tylko na wielkość dziecka
Szczerze nie wiem czego się spodziewać
Niby średni cukier w ciągu dnia ma być ok 110.
Też nie ma co patrzeć na te wyniki tylko na wielkość dziecka
Mialyscie badane hb1Ac? Bo zastanawiam się czy niższy wynik jest zły
Bułka to zło
Tak samo u mnie jak i u Ciebie
Moja diablo powiedziała kiedyś, że nie ma dozwolonych bułek bo wszędzie są wspomagacze i spulchniacze.
Moja diablo powiedziała kiedyś, że nie ma dozwolonych bułek bo wszędzie są wspomagacze i spulchniacze.
Ja na pozna kolacje zjadłam bułkę ciemna z szynka i pomidorem i zapilam sokiem „witaminka” bo mnie naszło, kiepsko spałam tej nocy cukier 98 ...
Saraaa11
Fanka BB :)
Bułka to zło
Zgadzam się, ale tak jak pisałam wyżej zjadłam calzone pewnie z maki pszennej z „kupa” sera szynki itd i był w normie, po lasagne to samo.
reklama