reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Załączniki

• 73c8392a-26ee-4b5e-b5da-8e810c7a5a3f.jpeg
    73c8392a-26ee-4b5e-b5da-8e810c7a5a3f.jpeg
    42,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
W ogóle to chyba mnie dojechał połóg,tak mnie boli codziennie głowa,pocę się nieziemsko ,normalnie budzę się mokra i za dnia też mi gorąco tak jakby od środka 🥵 ciągle mam wrażenie,że jestem brudna

Dziewczyny u mnie wczoraj było planowe przyjęcie do szpitala, ale po badaniach i rozmowach wróciłam jeszcze do domu, bo w weekend i tak by się nic nie zadziało. Wracam w poniedziałek rano i już się trzeba będzie położyć. Mam nadzieję, że we wtorek już będę po porodzie 🙂
No to Jeszcze weekend w dwupaku. Trzymam kciuki za was i odpocznij ile możesz 😉😘 Wiem łatwo się mówi 🙈

Hej hej, ja już na oddziale, od rana piszą się na ktg nieregularne skurcze, teraz miałam znowu ktg i już silniejsze skurcze zaczynam odczuwać, bardziej może spinania. Może coś się zacznie. Czekam na wieczorny obchod. I na akcje porodowa 😁
No to coraz bliżej celu 😋 Trzymam kciuki za szybką akcję i żebyś już przytulała swoje maleństwo 💞🙏💪

reklama
Do góry