Hej, nocnego cukru nigdy nie sprawdzalam, ale mam problem z cukrem na czczo.Hej mamusie , czy któraś z Was miała problem z podwyższonym poziomem cukru w nocy i na czczo ?
reklama
Laurie
Fanka BB :)
jakie masz poziomy rano ? Jesteś na insulinie ?Hej, nocnego cukru nigdy nie sprawdzalam, ale mam problem z cukrem na czczo.
Tak, jestem na insulinie chyba od 10/11tego tc. Zanim dostałam insulinę poziom cukru na czczo był ponad 90, jakoś 95-98. Po włączeniu raczej miałam około 87-89. I tak wraz ze wzrostem ciąży musiałam zwiększać jednostki insuliny, żeby mieć poniżej 90. Aktualnie mam 19j. insuliny i cukry mam 70-75. Ale jestem już 38+6 tc. Tak niskie cukry zaczęły mi się chyba około 36 tc, wcześniej to nawet z insulina nie było tak nisko.jakie masz poziomy rano ? Jesteś na insulinie ?
U Ciebie, który tydzień?
Laurie
napisałam na pwTak, jestem na insulinie chyba od 10/11tego tc. Zanim dostałam insulinę poziom cukru na czczo był ponad 90, jakoś 95-98. Po włączeniu raczej miałam około 87-89. I tak wraz ze wzrostem ciąży musiałam zwiększać jednostki insuliny, żeby mieć poniżej 90. Aktualnie mam 19j. insuliny i cukry mam 70-75. Ale jestem już 38+6 tc. Tak niskie cukry zaczęły mi się chyba około 36 tc, wcześniej to nawet z insulina nie było tak nisko.
U Ciebie, który tydzień?
Nath096
Hej
Jak tam Wasze samopoczucie ?
Ja się trochę ogarniam chyba pomału,chociaż głową z niewyspania boli mnie prawie codziennie i chyba muszę więcej wychodzić na zewnątrz. Dziś była położna ,wszystko ok,tylko jutro musimy podjechać do ośrodka,bo w szpitalu nie odcięli klamry na pępku i taka mordega,że nie pytajcie,a nie miała ze sobą narzędzi,żeby obciac.
Pokarm jest ,mała piątku przybrala 130g . Ja głodna non stop A i byłam na wadze chyba w sobotę to miałam kilogram mniej niż przed ciążą Wczoraj było ściąganie szwów i w sumie już nieźle sobie popylam Oczywiście zaliczyłam mój wyczekiwany serniczek, kupny ale pyszny
Dziękuję za wsparcie i że mogę się szczerze wygadać
Ja się trochę ogarniam chyba pomału,chociaż głową z niewyspania boli mnie prawie codziennie i chyba muszę więcej wychodzić na zewnątrz. Dziś była położna ,wszystko ok,tylko jutro musimy podjechać do ośrodka,bo w szpitalu nie odcięli klamry na pępku i taka mordega,że nie pytajcie,a nie miała ze sobą narzędzi,żeby obciac.
Pokarm jest ,mała piątku przybrala 130g . Ja głodna non stop A i byłam na wadze chyba w sobotę to miałam kilogram mniej niż przed ciążą Wczoraj było ściąganie szwów i w sumie już nieźle sobie popylam Oczywiście zaliczyłam mój wyczekiwany serniczek, kupny ale pyszny
Hej, super, że dochodzisz do siebie i ze dzidzia przybiera do niewyspania się przyzwyczaisz Kurcze to szybko teraz te szwy ściągają. Dobrze, że dajesz radę fizycznie po cesarce.Hej
To teraz życzymy Wam samych wspaniałych chwil, cieszcie się sobą
Ja może już niebawem dołączę do grona bez brzuszków, bo w piątek idę do szpitala na wywoływanie, aczkolwiek zobaczymy, jak szybko się to potoczy
Nath096
7 dni i na wizytę. Wlasnie tak wnioskowałam nadrabiając temat Czyli jednak nie CC? Trzymam za Was kciuki i nie mogę się doczekać info,że maleństwo po drugiej stronie brzuszkaHej, super, że dochodzisz do siebie i ze dzidzia przybiera do niewyspania się przyzwyczaisz Kurcze to szybko teraz te szwy ściągają. Dobrze, że dajesz radę fizycznie po cesarce.
To teraz życzymy Wam samych wspaniałych chwil, cieszcie się sobą
Ja może już niebawem dołączę do grona bez brzuszków, bo w piątek idę do szpitala na wywoływanie, aczkolwiek zobaczymy, jak szybko się to potoczy
Tego, co ze mną bedzie, czy naturalnie, czy cc to chyba najstarsi górale nawet nie wiedzą ale raczej się nie zapowiada na cc.7 dni i na wizytę. Wlasnie tak wnioskowałam nadrabiając temat Czyli jednak nie CC? Trzymam za Was kciuki i nie mogę się doczekać info,że maleństwo po drugiej stronie brzuszka
Będę dawać znać
Nath096
Oby szybko,sprawnie i bezpiecznieTego, co ze mną bedzie, czy naturalnie, czy cc to chyba najstarsi górale nawet nie wiedzą ale raczej się nie zapowiada na cc.
Będę dawać znać
Trzymam kciuki
reklama