Nath096
Fanka BB :)
Taak, najlepszy był brak wyrzutów sumienia,że zrobię małej krzywdę
Proszę ,chyba będzie lubiła pozować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taak, najlepszy był brak wyrzutów sumienia,że zrobię małej krzywdę
Jak sobie słodko śpiTaak, najlepszy był brak wyrzutów sumienia,że zrobię małej krzywdę
Proszę ,chyba będzie lubiła pozować
Bardzo możliwe, że hormony robia swoje. Ale spokojnie, wszystko przejdzieW ogóle to chyba mnie dojechał połóg,tak mnie boli codziennie głowa,pocę się nieziemsko ,normalnie budzę się mokra i za dnia też mi gorąco tak jakby od środka ciągle mam wrażenie,że jestem brudna
No to Jeszcze weekend w dwupaku. Trzymam kciuki za was i odpocznij ile możesz Wiem łatwo się mówiDziewczyny u mnie wczoraj było planowe przyjęcie do szpitala, ale po badaniach i rozmowach wróciłam jeszcze do domu, bo w weekend i tak by się nic nie zadziało. Wracam w poniedziałek rano i już się trzeba będzie położyć. Mam nadzieję, że we wtorek już będę po porodzie
Hej hej, ja już na oddziale, od rana piszą się na ktg nieregularne skurcze, teraz miałam znowu ktg i już silniejsze skurcze zaczynam odczuwać, bardziej może spinania. Może coś się zacznie. Czekam na wieczorny obchod. I na akcje porodowa@Daria1991 jak będziesz mogła dawaj znać co u Ciebie
No to coraz bliżej celu Trzymam kciuki za szybką akcję i żebyś już przytulała swoje maleństwoHej hej, ja już na oddziale, od rana piszą się na ktg nieregularne skurcze, teraz miałam znowu ktg i już silniejsze skurcze zaczynam odczuwać, bardziej może spinania. Może coś się zacznie. Czekam na wieczorny obchod. I na akcje porodowa