gooskaw
Fanka BB :)
U nas mały już się uspokoił w porównaniu do tego co było przez pierwszy miesiąc a berbeć ma już 10 tygodni
We wtorek lecę na krzywą i nie ukrywam boję się, że wyjdzie cyrk. Wiadomo, że nieprzespane nocki nie sprzyjają cukrom na czczo a u mnie od 10 tygodni są nieprzespane chciałabym się już na dobre pozbyć tej słodkiej krowy, bo połączenie diety cukrzycowej z dietą bezmleczno bezjajeczną będzie ciężkie
Wtedy wazniejsza jest dieta bmk i bjk. Cukrzycowa idzie na 2gi plan ale na pewno nic nie wyjdzie:-)
Ja odpukac od czwartku zero bolących pleców. Kłuje mnie codziennie w Bożenie ,chociaż chyba najbardziej w piątek ,a wczoraj i dziś to bardzo znosnie. Zeschizowala mnie ta zgładzajaca szyjka Jakby nie te non stop zdrętwiale i bolące ręce to jakoś był się toczyła. Chociaż dzisiaj o 7 dostałam takie wciery po zebrach,że było po spaniu Staram się dużo polegiwac i nie łazić jak mocno nie muszę,a przynajmniej na raty. Pić chce mi się litrami i arbuza to poproszę całego dla mnie,bo jak mam połówkę na dwoje to nie wiem jak się za niego brać
A Wy jak się macie ?
Ales mnie rozsmieszyla tym arbuzem juz jednago masz przed soba to jeszcze drugiego pochlaniasz?