Poza ciastkiem ( a i tu bez przesady) to ja nie widze jakiejś dużej zbrodniZ łóżka nigdy nie badam, wstałam umyłam ręce i łyk wody 90. No, a jak wstałam i pomaszerowałam do kuchni robić to śniadanie to po pół h 85 czyli tyle co zazwyczaj ostatnio.
Śniadanie zbrodnia ale praktykuje bo serio cukier mam po nim fest.. Zjadłam 3 mini parówki z szynki ( sokoliki ), ketchup, kromkę żytniego i jedno ciastko pszenne kruche z czekolada.
I normalnie wypiłam kawę z mlekiem zagęszczonym i ksylitolem- tzn. pół kubka.
reklama
Wartosci odżywcze w tym średnie, mam wyrzuty sumienia, że tak się karmię ale przynajmniej jest to po jakiejś obróbce cieplnej ( nie martwię się o toxo) i tak jak mówię wynik nigdy mnie nie zaskoczył po tym. To taki zestaw awaryjny na szybkoPoza ciastkiem ( a i tu bez przesady) to ja nie widze jakiejś dużej zbrodni
gooskaw
Fanka BB :)
Dziewczyny czy macie jakąś sprawdzoną kawę, która jest pyszna, nie podnosi cukru i nie zawiera kofeiny. Do niedawna piłam Inkę klasyczną ale okazało się że nie jest dobra dla cukrzyków.
A czemu bez kofeiny? Zdrowsza dla cukrzyka jest zwykla kawa niz inka to fakt. Pamietaj ze w jednym kubku kawy normalnej jest tak mala jej zawartosc ze ciazy nie szkodzi. Gorzej jak np mama lubi herbate i pije ja po kilka- kilkanascie razy dziennie.
Nath096
Ja sobie pozwalam,a raczej pozwalałam,bo jelita mi teraz skręca ,ale do tej pory piłam jedna rozpuszczalna kawę . Gorzej było wlasnie z herbatami ,bo chętnie bym się napiła do posiłku,ale już coraz cieplej i tak za mną nie chodziDziewczyny czy macie jakąś sprawdzoną kawę, która jest pyszna, nie podnosi cukru i nie zawiera kofeiny. Do niedawna piłam Inkę klasyczną ale okazało się że nie jest dobra dla cukrzyków.
Jeszcze nie dopytywalam o przebieg indukcji bo na razie skupiam sie na sn. Mam bole miesiaczkowe i licze ze bujnie samo spaceruje po korytarzu co chwile ale ze lapie zadyszke to trzeba co chwilke odpoczac
Wg mnie winowajca jest lek na zgage a nie zelazo ale ja lekarzem nie jestem to tez musisz na wizycie dopytac :-)
A jeszcze chciałam zapytać, dlaczego indukcja w 38tc ? Są jakieś powody?
Przy cc się dowiadywałam, że najlepiej 39tc więc mnie to ciekawi.
gooskaw
A jeszcze chciałam zapytać, dlaczego indukcja w 38tc ? Są jakieś powody?
Przy cc się dowiadywałam, że najlepiej 39tc więc mnie to ciekawi.
Ja mialam i cukrzyce i nadcisnienie. Przez nadcisnienie wyladowalam w szpitalu wiec u mnie to byly wskazania do indukcji juz po 38tc;-)
Niestety nieaktualne
reklama
Kochana wielkie gratulacje !!!Moj Radzio przyszedl na swiat dzis o 4.45 :-)
A jak Ty tego dokonałaś tak ekspresem?