Bo taka prawda ze lepsza kawa prawdziwa :-) i tu nie ma dyskusji, tylko chodzi o ilosc.
reklama
gooskaw
Fanka BB :)
Kochana wielkie gratulacje !!!
A jak Ty tego dokonałaś tak ekspresem?
Ja nie mialam juz szyjki w ogole i rozwarcie 1,5cm czekalam tylko kiedy sie samo rozkreci i poszlo :-)
gooskaw
Oczywiście zgadzam się z Wami, że kawa z kofeiną jest lepsza ale szukam ciepłego, bezpiecznego dla cukrzyków napoju, który będę pić do śniadania, czy wieczorkiem do kolacji
A moze podziel sobie na kawe prawdziwa rano i herbate wieczorem?
Ja pilam codziennie kawke do sniadania i elegancki cukier byl.
Zazdro a z tą szyjką to w tej ciąży tak czy taka " uroda" ? Nie pamiętam niestety które szczęście u Ciebie a ciągle się zastanawiam czy raczej tendecja z pierwszej ciąży się utrzymuje.Ja nie mialam juz szyjki w ogole i rozwarcie 1,5cm czekalam tylko kiedy sie samo rozkreci i poszlo :-)
I jak się czujecie ??
gooskaw
Zazdro a z tą szyjką to w tej ciąży tak czy taka " uroda" ? Nie pamiętam niestety które szczęście u Ciebie a ciągle się zastanawiam czy raczej tendecja z pierwszej ciąży się utrzymuje.
I jak się czujecie ??
To moja 2 ga ciaza i druga ze skracajaca sie szyjka, wiec chyba mam do tego tendencje. Nie bylo innych zewnetrznych powodow a mimo to skracala sie w szybkim tempie. Pierwszy porod trwal 6 h, ten nie wiem ile wpisali, ale trwal ogolnie 1 godzine od zgloszenia na porodowke.
Maluszek odsypia porod i ja tez oko przymykam od czasu do czasu. Czekamy na tatusia :-)
Jeeeej, gratulacjeMoj Radzio przyszedl na swiat dzis o 4.45 :-)
Rzeczywiscie szybko poszło, ale przecież o to chodziło.
Odpoczywajcie i dużo zdrówka dla was!
Odzywaj się, jak już dojdziecie do siebie
Nath096
Wolę ,gratulacje i dużo zdrówkaMoj Radzio przyszedl na swiat dzis o 4.45 :-)
Wchodzę tutaj,a tu takie wieści Cieszę się ,odpoczywajcie
reklama